Újabb frekit húzott be Andy Vajna rádiója

2017. szeptember 06.

A tervek szerint hamarosan Szombathely is csatlakozhat a Rádió 1 hálózatához.

Frekvenciákat osztott a médiatanács

2016. november 21.

Kisebb vételkörzetű vidéki hullámsávok sorsáról határozott a testület legutóbbi ülésén.

Megindulhat a Rádió1 vidéken

Megindulhat a Rádió1 vidéken

2016. október 28.
Alulról szerveződve jöhet így létre olyan országos hálózat, amely könnyen piacvezetővé válhat. Ráadásuk úgy, hogy heteken belül elhallgat a Class Fm, így számottevő riválissal sem kell számolnia a médiumnak.

Közösségi médiumokat támogatott a médiatanács

2016. október 14.

A Civil és a Klasszik Rádió, valamint nyolc közösségi tévécsatorna fejlesztheti műszaki parkját a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának technikai modernizációra kiírt idei pályázatán.

Class FM: előbb per, aztán frekvencia

2016. október 14.

Nem tudni, mikortól és meddig, de nagy valószínűséggel hónapokra is elhallgathat az egyetlen országos kereskedelmi rádiós frekvencia, amelyet most a Class FM használ.

Hónapokra elnémul a Class FM?

2016. szeptember 05.

Pályázat a Class FM frekvenciájára, indul az Advenio is

Pályázat a Class FM frekvenciájára, indul az Advenio is

2016. augusztus 01.
Heteken belül közzéteszik a frekvenciatervet és a pályázati felhívás tervezetét; az Advenio Zrt. is indulhat a hullámsávért induló versenyben. A cég már most bejelentette, hogy ezt meg is teszi, ugyanakkor a jogászokkal vizsgáltatja majd meg a médiahatósági döntés nyomán kialakult helyzetet.

Vidéki frekvenciákat pályáztat a médiatanács

MTI 2016. július 11.

Öt, jövőre lejáró vidéki rádiós médiaszolgáltatási jogosultság frekvenciatervének kidolgozására kérte fel a médiatanács a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hivatalát - közölte az NMHH.

″Ez a piac száz rádiót bír el″

″Ez a piac száz rádiót bír el″

2016. július 11.
Az eszkimó épp elég, a fóka lehetne több – összegezhető a hazai piac kisebb szereplőinek helyzete az alapján, amiről Radetzky András, a fennállásának huszadik évfordulóját az év végén ünneplő Helyi Rádiók Országos Egyesületének (HEROE) elnöke beszélt lapunknak.

Új frekvenciát nyert a Magyar Katolikus Rádió

2016. július 06.

Huszadik helyi médiaszolgáltatási jogosultságát nyerte el, így már csaknem négymillió embert képes potenciálisan elérni.

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

19 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

22 órája

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.

Igazságot az Y generációnak!

1 napja

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.