Leendő bajnokokat támogat a Pöttyös

2017. július 28.

Az olimpiai mozgalommal tavaly megkezdett együttműködést idén is folytatja a márka.

A Well PR lett a FrieslandCampina ügynöksége

2017. július 03.

Az együttműködés első nagyobb állomása a bevezetést követően az új Fitt Pöttyös hosszú távú brand PR-stratégiájának kidolgozása és megvalósítása lesz.

A Pöttyös megbízásán dolgozott az Artvertising

2015. május 27.

Az ízesített termékcsalád új key visualját és több kapcsolódó reklámanyagát készítette az ügynökség.

ÖRT-tréning a Frieslandnál

2015. január 23.

A téma a gyerekeknek szóló reklámozás volt.

Ezek a legszerethetőbb márkák

2013. szeptember 20.

A Magyarország Legszerethetőbb Márkája 2012 kutatás üzenete, hogy érdemes márkaépítéssel foglalkozni, mert a fogyasztók tudatában megmarad a következetes építkezés lenyomata. A győztes a Pöttyös lett.

Ügynökséget választott a Friesland

2012. december 13.

Vállalati kommunikációs és médiakapcsolatai kezeléséhez, illetve issue management területen keresett partnert a tejipari cég.

4,4 százalékkal szűkült a médiapiac

2012. szeptember 11.

A Kantar Media első féléves adatai szerint különösen az egyébként erős tavaszi hónapok visszaesése volt fájdalmas. A nagy hirdető szektorok közül a pénzintézetek és az élelmiszeripari cégek vágták meg a leginkább a költéseiket. kétszámjegyű listáras növekedést egyedül a könyvkiadás, tömegtájékoztatás szektor produkált. Decemberre talán javulhat a helyzet.

A reklámzaj maradt, a pénz elment

2012. február 09.

A korábbiaknál is szélesebbre nyílt az olló a listaárak és a valós médiaköltések között, derül ki a Kantar Media elemzéséből. Azaz, a 2011-ben mért listaáras 3 százalékos növekedés valójűban csökkenést takar. Néhány nagy hirdető alaposan növelte a költését, de nem ez volt a jellemző. Örömteli fejlemény viszont, hogy az autós márkatulajdonosok magukra találtak.

Tender sikerek az Initiative-nál

2012. január 30.

Négy megbízást is elnyert az ügynökség, amely így 2011-ről 2012-re nőni tud.

A Well PR lett a FrieslandCampina ügynöksége

2017. július 3.

Az együttműködés első nagyobb állomása a bevezetést követően az új Fitt Pöttyös hosszú távú brand PR-stratégiájának kidolgozása és megvalósítása lesz.