Ők a legmenőbb hírességek a Facebookon

2019. január 22.

Kasza Tibi vezeti 2019-ben is a magyar Facebook Celeb Toplistát a Fészbuker.hu elemzése alapján.

A Facebookon is Ricco és Claudia nyerte az X-Faktort

2017. november 28.

Néhány kivételtől eltekintve a tehetségkutató erőviszonyait már a kezdetektől jól mutatta az énekesek Facebook-rajongótáborának mérete.

Mága Zoltán lenyomta Kasza Tibit

2017. november 20.

A hegedűművész naponta tízezres rajongószám-növekedést produkált az elmúlt időszakban, így hamarosan eléri az egymilliós tábort.

X-Faktor első forduló: Serena Rigacci a Facebook sztárja

2017. október 17.

Serena Rigacci nyerte az X-Faktor első fordulóját a Facebookon: ő rendelkezik a legtöbb rajongóval, és a szombati élő show-t követően is ő gyűjtötte a legtöbb új követőt.

Hasítanak a szállodák a Facebookon

2017. október 03.

Több mint hatezer Facebook-rajongót gyűjtött idén nyáron a Tisza Balneum Hotel, amely így a hazai szállodák közül a legtöbb új lájkolót szerezte – derül ki a Front Page Communications által készített elemzésből.

Facebook górcső alatt a turizmus ágazat

2017. május 05.

Lezárult az idei Tourism Social Media Awards verseny, így kiderült, hogy melyek a legjobb Facebook- és Instagram-oldalak a magyar hotelek körében, és melyek a legjobb közösségi média megoldások a turizmusban.

Pénzügyi kommunikációs ügynökség indul

2017. április 06.

Kizárólag pénzügyi- és tőkepiaci kommunikációs tanácsadással foglalkozó ügynökség indul Financial Communications néven, amely elsősorban stratégiai tanácsadásra fókuszál pénzügyi- és tőkepiaci szereplők számára.

Még lehet nevezni a Tourism Social Media Awards-ra

2017. március 22.

A szervezők a nevezési határidőt egy héttel meghosszabbították.

Indul a Tourism Social Media Awards

2017. március 07.

Március 24-ig nevezhetik a magyar hotelek és turisztikai szolgáltatást nyújtó szervezetek, vállalkozások legjobb közösségi média megoldásaikat a versenyre.

A Fundamentának dolgozik a Front Page Communications

2017. január 12.

PR tanácsadással, médiaszervezéssel és employer branding tanácsadással, valamint közösségi média menedzsmenttel segíti az ügynökség a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. munkáját.