Ingyen FilmBox Live LG okostévéken

2016. május 10.

A FilmBox Live és az LG Electronics közös, nemzetközi promóciós kampányt indított, melynek keretében az LG Smart TV-t használók egy hónapon át ingyen élvezhetik a FilmBox Live műsorait.

A FilmBox egy hétvégén át kódolatlan lesz

2016. április 12.

Az SPI International bejelentette, hogy 2016. április 22-től április 24-ig kódolatlan hozzáférést biztosít több FilmBox csatorna műsorához.

A magyar közönségnek még túl okos az okostévé

A magyar közönségnek még túl okos az okostévé

2016. április 04.
A magyar lakosság körében végzett kutatást a FilmBox Magyaroszág, amelyben az újhullámos tévézési szokásokra helyezte a fókuszt. A nem reprezentatív felmérésből kiderült, milyen eszközöket használnak Magyarországon tartalomfogyasztásra és tudják-e magyarok mi mindenre jó az okostévé? Az eredmények rámutattak arra is, hogy a fiatalabb generáció már egyre nyitottabb az eredeti nyelvű tartalmakra is.

Sales managert nevezett ki az SPI

2016. február 03.

Nyeste Attila az SPI International Hungary új sales managere február 1-jétől, jelentette be a nemzetközi pay TV- és tartalomszolgáltató.

Terjeszkedik a FilmBox

2015. január 13.

Két megállapodást is kötöttek nemrégiben.

Átszervezések és új csatorna az SPI-nál

2015. január 05.

Ma indul az SPI International „zászlóshajója”, a FilmBox Prémium. A médiacsoport emellett bejelentette a hazai csapat teljes átszervezését.

Elérhető a FilmBox Live a Vidanetnél

2014. szeptember 01.

2014 szeptemberétől a FilmBox prémium csomag és a Digitális Extra csomag előfizetői díjmentesen érhetik el a FilmBox Live online alkalmazást.

Fülöp Tamás lett a FilmBox country managere

2014. június 02.

Az újonnan létrehozott pozíció mellett a 12 év televíziós tapasztalattal rendelkező szakember regionális feladatokat is ellát.

AllThingsFacebook konferencia képekben

2014. március 10.

Megérkeztek az első profi fotók a konferenciáról: éljük át újra a moziterem hangulatát!

AllThingsFacebook LIVE

2014. március 06.

10 éves a Facebook, megünnepeljük:) Például azzal, hogy igyekszünk a konferenciát szimultán közvetíteni. Kövessétek a beszámolót!

Összefogásra hív a Retro Rádió

1 napja

A Retro Rádió meghirdette az összefogás pillanatát: ma este 7 órakor egy emberként tapsolhatja majd az ország a legendás Queen sláger, a We will rock you ütemét.