Megérkezett a világ legnagyobb receptmegosztója

2016. szeptember 26.

Megállapodott egymással a Cookpad és az ApróSéf.hu, így a magyar piacra lép a világ legnagyobb receptmegosztó szolgáltatása.

Két hét múlva Chili TV

2016. szeptember 12.

Szeptember 26-án elindul a Chili TV. A gasztrocsatorna két saját gyártású műsorral debütál. De számos gasztropremiert ígérnek ezek mellé.

Újított az online gasztromagazin

2016. augusztus 12.

Az oldal új designja mellett a legnagyobb változást a megújult koncepció, valamint a gasztrobloggerek jelentik.

Új mobilalkalmazás készült borturistáknak

2016. augusztus 04.

A Kóstolom névre keresztelt app segítségével egy gombnyomásra elérhetők a legfontosabb tudnivalók hazánk 22 borvidékének borairól, borászatairól, illetve vendéglátó- és szálláshelyeiről.

Receptek és nyereményjáték a Bonduelle-től

2016. július 12.

A grillszezon kapcsán a Russell Hobbs-szal szerveztek közös akciót.

Ételstylisttal erősít a Femcafe.hu

2016. május 03.

A kiadó több egyedi blogot is elindított, a napokban leszerződött a foodstylist és personal chef szakmát Kaliforniában elsajátító Marton Adriennel.

Új kiadvánnyal jelentkezik a Meglepetés magazin

2016. május 03.

A Mentes Konyha tanácsaival eligazítja az olvasót a „mentesen” táplálkozók számára jól használható élelmiszerek világában és változatos recepteket kínál a mindennapokra.

Nemzetközi receptverseny a Metropollal

2016. április 07.

A Metro International szervezésében 15 ország részvételével elindult a Metro Super Chef nemzetközi receptverseny, amelyhez a Metropol is csatlakozott.

Hobbi és profizmus

Hobbi és profizmus

Csillag Zoltán 2016. március 22.
A „legnagyobb női blogmozgalom”, a Cafeblog kiemelt szerzőit a tulajdonos Central Médiacsoport kitüntetett figyelemmel kezeli. Ennek egyik megnyilvánulása a kiemelt, úgynevezett VIP-es bloggereknek szervezett rendezvénysorozat is, amelynek keretében az online média trendjeiről és a sikeres blogok titkairól kaphatnak szakmai információkat. A legutóbbi élő eseményen több tucatnyi szerző vett részt, míg a többiek egy zárt csoportban streamen tudták követni az előadásokat.

Saját fejlesztésű kreatív kampány a NoSaltytól

2016. március 20.

A gasztrooldal és a Barilla együttműködése ezúttal családi és baráti társaságok tésztavacsorájába nyújtott betekintést a külön erre a célra létrehozott microsite-on.

Új szereplőkkel és humorral inspirálnak

2017. február 13.

Dombóvári István, Benk Dénes és Felméri Péter – ők alkotják azt a triót, akik a Bonduelle StafétaKanál elnevezésű kampányának idei évadában főznek.

Két új saját gyártású műsor a TV Paprikán

2016. december 8.

Az „Így etesd a családodat” legfőképp az édesanyákat szólítja meg, „A TV Paprika karácsonya” pedig mindenki számára elhozza az ünnepi hangulatot a konyhákba.

Karácsonyi akció a Garzon Cafétól

2016. december 5.

Decemberben egy héten át játékok adományozásával ″fizethetnek″ forralt borukért vagy kávéjukért Budapesten, a Wesselényi utcában található Garzon Caféban.

Karácsonyi vacsival jön a TLC

2016. november 21.

Minden szerdán egy menü: a jövő héten a szerbek kezdenek, felkészül a bolgár, majd a magyar, végül a román séfkommandó.