Jónak lenni jó! - Idén a koraszülöttek mentését támogatja a műsor

1 napja

Idén a koraszülöttek mentését támogatja a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű műsora, amelynek kedvezményezettje a 30 éve működő Peter Cerny Alapítvány - jelentette az MTI.

Jövő héttől a standokon a TOP200 Magyarország legnagyobb cégei évkönyv

1 napja

Jövő héttől kapható az újságárusoknál a Figyelő TOP200 Magyarország legnagyobb cégei 2019 exkluzív kiadvány. Az évkönyv a hazai legnagyobb és a leggyorsabban növekvő vállalkozásokat állítja sorrendbe.

Nagyszabású kampányt indított a Nyitottak vagyunk és az ELLE

1 napja

100 hazai cégvezető együtt állt ki a Nyitottak vagyunk és az ELLE közös kezdeményezésében azért, hogy a nők és a férfiak ugyanolyan esélyeket kapjanak a munkahelyükön.

Régiós elismerést kapott az OTP SZÉP kártya és a Café PR közös kampánya

1 napja

Az Eventiada Awards-on egy arany és egy ezüst elismerést kapott az OTP Bank és a Café PR, az OTP SZÉP kártya számára készített kampánya.

Hétfőn kezdődik a Fiatal Vállalkozók Hete – Karrier&Üzleti Show

1 napja

November 18. és 22. között 12. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége a magyar gazdasági „utánpótlás-nevelés” legfontosabb eseményét, a Fiatal Vállalkozók Hete - Karrier&Üzleti Show-t.

Megérkezett a 2020-as World PR Report

1 napja

Évről-évre bizakodóbb a PR szakma az ICCO nemzetközi kutatása alapján. A több mint 3000 ügynökségi vezető által kitöltött online kérdőív eredményeit tartalmazó kutatást szerda este mutatta be az ICCO.

Különdíjat ajánlj fel az ÖRT a legjobb önszabályozás témában születő dolgozatért az OTDK-n

1 napja

A jog és önszabályozás témakörében készülő legjobb tudományos diákköri dolgozatnak különdíjat ajánl fel az ÖRT. Ezzel is bátorítani kívánja, hogy a jövő jogászai még jobban megismerjék e területet.

Elektronikai termékek kiskereskedelme: a tv reklám a leghatásosabb

2 napja

Az Atmedia GfK-val közös elemzéséből kiderül,hogy a televízió nagyobb mértékben növeli az értékesítést, mint bármely más médiatípus.

A buddhizmus a klímakatasztrófa megoldása?

2 napja

Mit gondol az Everstet 22-szer megmászó Sherpa a klímakatasztrófáról? Többek között erre kapnak választ a 15. alkalommal megrendezett Budapest Zeitgeist vendégei november 20-án a Budapest Music Centerben.

Még mindig az állam költi a legtöbbet a magyar médiapiacon

2 napja

Nem hozott szignifikáns különbséget az elmúlt év a hazai reklámszektorban az előző esztendőkhöz viszonyítva. A magyar piac növekedésének alapját továbbra is az állami szervezetek költései biztosítják.