A budapesti éjszaka hőseit mutatja be a Huawei

A budapesti éjszaka hőseit mutatja be a Huawei

1 napja
Az éjjel láthatatlan hősei előtt tiszteleg a Huawei legújabb kampányában. A gyártó új okostelefon-családja, a P30 széria kiemelkedő kameraképességei ihlették azt a rövidfilmet, amelyet tegnap este mutattak be a Toldi Moziban.

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség kapta a Szentkirályi Fair Play díjat

1 napja

Első alkalommal ítélték oda a Szentkirályi Fair Play díjat a debreceni Campus sportfesztivál legsportszerűbb résztvevőjének, a Kolozsvári Magyar Diákszövetségnek példamutató játékáért.

Már lehet nevezni a webáruházak szakmai versenyére

1 napja

Elindult a nevezés az Év Webshopja 2019. versenyre, amelyre minden hazai webáruház díjmentesen pályázhat. A szakmai versenyre 2019. augusztus 31-ig lehet jelentkezni.

A Gazdasági Versenyhivatal a bankkártya-elfogadást ösztönözné

2 napja

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) közzétette a bankkártya-elfogadás piacán folytatott ágazati vizsgálatának eredményét.

A Coca-Cola HBC több országban is elindítja a Costa Coffee forgalmazását 2020-ban

2 napja

A Coca-Cola HBC – a Coca-Cola termékek egyik legnagyobb palackozója – legalább 10 országban tervezi elindítani a Costa Coffee forgalmazását 2020-ban.

A magyarországi 4G mobilhálózatok a világ legjobbjai között vannak egy elemzés szerint

2 napja

A Magyarországon működő 4G hálózatok letöltési sebessége kiemelkedő, a világon a 11. legjobb, Európában pedig a 6., és lefedettségben is a top 10-ben van - derült ki az OpenSignal legfrissebb jelentéséből.

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2 napja

A mai napon az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone Csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

Az Uniomediát választotta PR-ügynökségének a FrieslandCampina Hungária

2 napja

Az Uniomedia nyerte a FrieslandCampina Hungária Zrt. meghívásos tenderét. A közös munka márciusban kezdődött, a vállalat az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján hosszú távon is számít az ügynökség támogatására.

5 tévhit az elektromos autózásról

2 napja

A LeasePlan szakértői összefoglalják a leggyakoribb tévhiteket, és tippeket adnak az elektromos autók használatához.

Kutas István: „Átalakulóban van az iparág és a hazai piac”

Kutas István: „Átalakulóban van az iparág és a hazai piac”

2 napja
Nagyon hisz abban, hogy a digitalizáció jobbá teszi az életünket és jobbá teszi a világot. Ezért is dolgozik ebben az iparágban, a Telekom vállalati kommunikációs igazgatójaként Kutas István, aki szerint a személyes életünkben sem árt, ha nem a múltba révedünk, vagy a jövőt fürkésszük, hanem a jelenre koncentrálunk, de fokozottan igaz ez akkor, amikor az innovációról beszélünk. A szakember a vállalat Most Fórum elnevezésű innovációs beszélgetéssorozatának és a Pont.Most platfrom küldetésén túl beszél arról is, hogyan tudnak megfelelni az új trendek és technológiák által teljesen átalakított iparág feltételeinek.