Így működik a Bosch új okos szemüvege

2020. február 19.
Új videóban mutatja be a Bosch, hogyan láthatjuk a világot a jövő okosszemüvegén keresztül.

Hallgatók alkották meg a Metropolitan Egyetem új nemzetközi kampányfilmjét

2020. február 14.
Nemcsak a szereplők METU-s diákok, hanem a film szövege, a narráció, a forgatókönyv, a rendezés és maga a forgatás is az ő munkájukat dicséri.

A 2020-as Toyota Highlander a szó szoros értelmében szuperhőssé válik

2020. február 14.
A szpotban a leginkább a Bosszúállókból és az Így jártam anyátokkal című sorozatból ismert Cobie Smulders egy szuperanyut játszik, aki mindig a megfelelő pillanatban és a megfelelő helyen jelenik meg.

Együtt egy jobb internetért!

2020. február 11.
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat felkérésére hatóságok, informatikai cégek, civil szervezetek és gyerekek fognak össze, hogy a Biztonságos Internet Nap alkalmából felhívják a figyelmet a biztonságosabb és jobb internetezés fontosságára és alapvető szabályaira.

Itt a SodaStream legújabb reklámja!

2020. február 06.
A fikciós spotot az Oscar-díjra jelölt Bryan Buckley rendezte, a reklám operatőre pedig az a Rodrigo Preito volt, aki nemrég kapta meg harmadik Oscar-jelölését a Martin Scorsese által rendezett „Az ír férfi” című filmért.

Shakira, Jennifer Lopez és a Super Bowl

2020. február 03.
Először lépett fel két latino énekesnő a félidei műsorban.

A Google érzelmes reklámot készített a Super Bowl-ra

2020. január 29.
A Google idén is hirdet az amerikaifutball-bajnokság döntőjén, ezúttal egy megözvegyült férfi történetén keresztül mutatja be a Google Asszisztens működését.

A Douwe Egberts is meleg párral reklámoz

2020. január 24.
A Coca Cola után, most a Douwe Egberts is meleg szerelemmel hirdeti a termékeit. A reklám egyelőre még csak Belgiumban fut, de a Twitteren máris hatalmas érdeklődést generált. 120 ezer megosztás van az eredeti poszton - írja az AdAge.

Kampányfilm készült a hidzsábos bokszolónő történetéből

2019. december 10.
A Nike „You never just do it for yourself” kampányának második videója a női sportolók előtt utat törő, hidzsábban bokszoló német Zeina Nassar erőteljes történetét mutatja be.

Százféle innováció, egy közös szikra

2019. december 06.
Az áttörő újítások mindig egy korszakalkotó ötlettel kezdődnek. Ahhoz azonban, hogy egy jó elképzelés megszülethessen, és abból sikeres fejlesztés legyen, szükség van a megfelelő és támogató háttérre.

Párbeszédet szorgalmaz a Magyar Marketing Szövetség

9 órája

A szakmai párbeszéd előmozdítása érdekében a Magyar Marketing Szövetség egyeztetést kezdeményez a digitális marketing iparág, a megbízók és a mérési módszertan szakmai képviselői részvételével.