A Bayer vezeti a Worldcom gyógyszeripari Digital Health Monitor felmérését

2 napja

A Worldcom Public Relations Group által végzett Digital Health Monitor kutatás szerint a gyógyszergyártók különösen helyi szinten nem használják ki a közösségi médiában rejlő lehetőségeket.

A LEGO Csoport és Mark Ronson arra ösztönzik a gyerekeket, hogy építsék újra a világot

2 napja

A LEGO Csoport és Mark Ronson zenész útjára indították az Építsd Újra a Világot kampányt, amellyel céljuk, hogy a következő generációk kreativitását fejlesszék.

Fenntartható Beszállítói Díjjal jutalmazta a Magyar Telekom a Wavemakert

2 napja

A Wavemaker egyetlen ügynökségként nyerte el a Magyar Telekom Fenntartható Beszállítói Díját. A telekommunikációs vállalat beszállítói körének legjobb 3 képviselőjét díjazza az elismeréssel.

Személyre szabható matricákkal erősít a Viber

2 napja

A Rakuten Viber elindította új funkcióját, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók bármilyen fotót átalakítva megalkossák saját matricájukat.

A Coca-Cola HBC Európa legfenntarthatóbban működő üdítőitalgyártója

A Coca-Cola HBC Európa legfenntarthatóbban működő üdítőitalgyártója

2019. szeptember 17.
A 2019 Dow Jones Fenntarthatósági Index, amely a vállalatok fenntarthatósági teljesítményét mérő globális mutató, alapján Európában a vállalat áll az élen az üdítőitalgyártók ranglistáján.

Itt a MyTime!

2019. szeptember 17.

A szeptembertől elérhető szolgáltatás az aktuális igényekhez igazodó, rugalmas televíziózási élményt ígér.

Nyíregyházára érkezik a Road Trip Project

2019. szeptember 17.

Európa több mint harminc régiójával, köztük Észak-Alfölddel ismertet meg nyolc fiatalt az Európai Bizottság által indított Road Trip Project.

Bejelentették a 2020-as Lexus Design Award zsűrijét és mentorait

2019. szeptember 17.

A nemzetközi tervezői verseny célja, hogy folyamatosan támogassa azokat a feltörekvő tervezőket, akik a dizájn segítségével szeretnének szebb jövőt alkotni.

Új kategóriákkal ünneplik Az Év Irodája verseny évfordulóját

2019. szeptember 17.

A verseny mellett október közepén egy kilenc napos programsorozatot hívnak életre a szervezők Office Week néven, amelynek csúcspontja az OfficeXPO iroda-belsőépítészeti kiállítás lesz.

Versenyfelügyeleti bírságot szabtak ki Rubint Réka cégére

Versenyfelügyeleti bírságot szabtak ki Rubint Réka cégére

2019. szeptember 16.
A Gazdasági Versenyhivatal megbírságolta Rubint Réka cégét, az Alakreform Kft.-t és a The Body Shop termékeket forgalmazó Avanzo-Trade Kft.-t, mert nem teljesítették maradéktalanul online média-megjelenéseikkel kapcsolatban korábban vállalt kötelezettségeiket.

Tarolnak a Soproni Óvatos Duhajok

1 napja

Kiemelkedő eredményt ért el a Soproni Óvatos Duhajok a világ egyik legismertebb sörversenyén, az International Beer Challange-en.