Példátlan bírságok a fogyasztók védelmében – évet értékelt a GVH

2 napja

8 milliárd forint kiszabott bírságból 5 milliárdra bírságolták a cégeket fogyasztóvédelmi ügyekben ebben az évben.

A fogyasztók közel fele már csak környezetbarát csomagolású termékeket vásárol

2 napja

Egy 2020-as kutatás arra mutat rá, hogy a csomagolások színénél, formájánál és mintájánál kezd sokkal fontosabb lenni az, hogy miből készült, főleg a fiatalabb generáció körében.

A Glamour-shopping idén sem maradhat el a Rossmannban

2 napja

A Rossmann július 8. és 13. között várja a vásárlókat üzleteiben és Online Drogériájában egyaránt a Glamour-napok alkalmából.

Újra munkakereső fiataloknak segít a Google és a Coca-Cola Magyarország

Újra munkakereső fiataloknak segít a Google és a Coca-Cola Magyarország

2020. július 08.
Díjmentes online képzéssel segíti július 13-án a munkakereső fiatalokat a Google Magyarország Grow with Google és a Coca-Cola Magyarország fiatalok munkaerőpiaci elhelyezkedését segítő #énjövőm programja. A két nagyvállalat közös webináriumán a biztonságos online jelenlétről és a távmunkáról a Google szakértőitől tanulhatnak a résztvevők, az álláskereséshez és munkavállaláshoz elengedhetetlen alapismeretekbe pedig az #énjövőm trénere enged majd nekik betekintést. Az előadások célja, hogy a résztvevők útmutatást kapjanak abban, hogyan lehet a koronavírus-járvány utáni időszakban érvényesülni az online térben és ezáltal sikeresen megtalálni a számukra megfelelő állást.

Kolodko szobrok Kőbányán: Sörgyár ihlette a legújabb alkotásokat

2020. július 08.

Két új miniszoborral gazdagodott Budapest, Kőbányán most először tűnnek fel a jellegzetes Kolodko-figurák. A Dreher Sörgyárak története ihlette a szobrászt a legújabb szobrok elkészítésekor.

Környezettudatos promóció a XIXO-tól

2020. július 07.

Július 6-tól augusztus 30-ig minden XIXO szénsavas üdítő, jegestea és ízesített víz csomagolása az ország több mint száz pontján XIXO termékekre és garantált DORKO ajándékokra váltható be.

Aranyat kapott az első nevezésével a Sabre Awards-on a White Elephant Digital

2020. július 07.

Special Judges´ Award kategóriában kapott aranyat a magyar ügynökség, amit virtuális díjátadó formájában osztottak ki.

Vodafone: Jól vizsgázott az okosparkolás

2020. július 07.

Az ingyenesen letölthető Parker mobilalkalmazásban 2500 közterületi parkolóhely valós idejű foglaltsági adatai láthatóak, így a járvány alatt is könnyebb volt parkolóhelyet találni.

Új divízió, új üzletfejlesztési csapat és portfolió rendezés a Marquard Mediánál

2020. július 07.

A Marquard Mediánál új divíziót indítanak, megszűnik az APA és a Gyereklélek printje, valamint Lakinger József vezetésével egy új üzletfejlesztési csapat is feláll.

A diplomás munkavállalók fele még mindig otthonról dolgozik

A diplomás munkavállalók fele még mindig otthonról dolgozik

Ipsos 2020. július 07.
A szükségállapot megszüntetésével is maradt a home office a felsőfokú végzettségűek 51%-a, valamint budapesti munkavállalók 40%-a számára, míg a legfeljebb általános iskolai végzettségűek 20%-a vesztette el állását a járványnak köszönhetően - írja az Ipsos kutatása.

A koronavírus a hírekben is uralta a tavaszt

2 napja

A Clementine az online felületeken megjelent hírekből készített strukturált adatbázist, melyen megvizsgálta a súlypontok változását az érintett témákat illetően.