A Robert Bosch Kft. lett a legsportosabb magyar cég 2019-ben

2020. február 21.

Másodszor nyerte el az első helyet a Fut a cég versenysorozaton a Bosch budapesti telephelye.

Végleg elhagyja a műanyag fedelet a tejfölös poharakról az ALDI

2020. február 21.

Ez év március végéig valamennyi magyar beszerzésű, sajátmárkás tejtermékénél elhagyja a műanyag fedelet az ALDI.

Japán márka tarolt a Best Cars díjátadóján

2020. február 21.

A Central Médiacsoport székházában adták át a Best Cars 2020-as díjait. A tíz országban zajló, az olvasók kedvenc autóit kereső szavazás során vizsgálták az autóvásárlási és -használati szokásokat is.

Két éves rekordot döntött a megújult SzerencseSzombat nézettsége

2020. február 21.

A Szerencsejáték Zrt. megújult SzerencseSzombat című műsora két éves nézettségi rekordot döntött meg. A lottóshow február 15-i műsora átlagosan 391 ezer nézőt vonzott, ami 7%-os növekedés az előző heti eredményhez képest.

Női főnökök - Számít a nem. Nem?

Női főnökök - Számít a nem. Nem?

Cser Anikó Panni 2020. február 21.
Ezt a cikket évtizedekkel ezelőtt csak álnéven írhattam volna meg. Férfiálnéven. Jóllehet hiába ragadtam volna tollat és tintát, hiszen nem volt lehetőség lejegyezni azt, amit most: vezető beosztású kolléganőim véleményét a női főnökökről.

Az Extreme Digital és az eMAG is díjat nyert az Ország Boltja versenyen

2020. február 21.

Az Extreme Digital és az eMAG is díjat nyertek az Ország Boltja versenyen. Az egyesülés alatt álló cégek közül az Extreme Digital a műszaki cikk kategóriában, az eMAG pedig a webpláza kategóriában lett a legnépszerűbb.

Meghaladta a MOL-csoport tavalyi EBITDA-eredménye a megemelt célkitűzést

2020. február 21.

A MOL-csoport 708,9 milliárd forint tisztított, kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredményt ért el tavaly az előző évi 728,2 milliárd forint után, az eredmény meghaladta az év közben megemelt célkitűzést - írja az MTI.

Változás a Vizeum médiaügynökség vezetésében

2020. február 21.

Távozik posztjáról Eipl Vilmos, a Vizeum vezetője, aki öt éven keresztül látta el Dentsu Aegis Network (DAN) innovatív kommunikációs stratégiával és médiatervezéssel foglalkozó ügynökségének vezetői feladatait.

Kötelezettségvállalással zárult az „Év Terméke” díjazást vizsgáló versenyhivatali eljárás

2020. február 20.

A Gazdasági Versenyhivatal elfogadta a PRODUCT OF THE YEAR HUNGARY Kft. díjazási rendszerére és annak kommunikációja módosítására vonatkozó vállalásait.

Új ellátási lánc igazgató a Praktikernél

2020. február 20.

Csorba Lászlót nevezték ki a 20 áruházzal rendelkező áruházlánc ellátási lánc igazgatójának. A szakember 23 éve van a logisztikai pályán - írják közleményükben.

Megvan az Év Étterme!

2 napja

Átadták a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2020-as Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán. Újra a Stand az év legjobbja.

Társadalmi kérdések a márkaépítésben

2 napja

Egy cég társadalmi kérdésekről alkotott véleménye ma már a márkaépítése során is megjelenik. E téma legjobb feldolgozásáért OTDK különdíjat ajánlott fel az ÖRT a marketing hallgatók számára.