Házhoz jönnek a Shell töltőállomás kedvelt ízei

2020. június 24.

Június óta Budapesten és öt vidéki helyszínen érhető el a Shell új házhoz szállítási szolgáltatása, így összesen már tíz töltőállomás étel-ital kínálatából rendelhetünk kiszállítással a Netpincér GO-n keresztül.

Először lép fel a Five! az EFOTT színpadán

2020. június 24.

A szervezők bejelentették, hogy az amerikai rapper, Flo Rida mellé még egy nagy nemzetközi meglepetés érkezik: az EFOTT-on lép színpadra hazánkban először a híres fiúbanda, a Five!

Elindult az idei Marketing Summit Hungary jegyértékesítése

2020. június 24.

Idén is lesz Marketing Summit Hungary, amelyet szeptember 17-én, csütörtökön rendez a Magyar Marketing Szövetség. Ezúttal a koronavírus hatásai és az újrakezdés kihívásai kerülnek terítékre.

A vakcina lehet a sportipar orvossága is!

2020. június 23.

A magyar sportrajongók jóval bizakodóbbak és nyitottabbak a szurkolói visszatérés tekintetében, mint amerikai társaik. A magyarok 72%-a venne részt sporteseményen nézőként, ha a vírusra lenne ellenszer.

A K&H a nyári táborok mellé áll

2020. június 23.

A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő szervezői kiemelten fontosnak tartják a táborokat a gyerekek fejlődése szempontjából, így örömmel fogadták a hírt a táborok megtartásának lehetőségéről.

Komplex terápiás nyári táborokat támogat a MOL

2020. június 23.

A koronavírus enyhülésével a Magyar Lovasterápia Szövetség idén nyáron is szervez táborokat a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti Lovasterápiás és Oktató Központjának foglalkozásaira járó gyerekeknek.

Vigyázó szemetek a kiemelt fiókokra vessétek!

2020. június 23.

Kiberbűnözők és rosszindulatú vagy figyelmetlen alkalmazottak egyaránt komoly károkat okozhatnak a rendszergazdai jogosultság birtokában. A Micro Focus szakértői négy pontban foglalják össze, hogyan lehet minimalizálni a kockázatokat.

Új elnökségi tagja lett a Levegő Munkacsoportnak

2020. június 22.

Elnökségi tagjává választotta a Levegő Munkacsoport Lakatos Zsófiát, aki közel egy évtizede támogatja tanácsaival a környezetvédelmi civil szervezet munkáját.

165 millió forint értékben nyújtott segítséget a Coca-Cola Magyarország

2020. június 22.

Termékeket adományozott kórházaknak és egészségügyi intézményeknek, valamint a Magyar Vöröskeresztnek, az Élelmiszerbanknak és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek.

Rekordforgalmat ért el tavaly a Praktiker

2020. június 22.

A barkácsáruház-lánc nettó 67,88 milliárd forintos árbevétellel zárta 2019-et, ez mintegy 18 százalékkal több az előző évi 57,1 milliárd forintnál - közölte a cég az MTI-vel hétfőn.

Bővül a Vodafone 5G hálózata

2020. június 29.

Budapest belvárosa és Zalaegerszeg után vidéki nagyvárosokban és a Balaton körül folytatódik a bázisállomások 5G fejlesztése.

Turisztikai kampányt indít a pécsi önkormányzat

2020. június 29.

A város turizmusának fellendítése érdekében országos tájékoztató kampányt folytat júliusban és augusztusban a pécsi önkormányzat - tájékoztatta a baranyai megyeszékhely helyhatósága az MTI-t.