„Kitárult a világ minden dolgozó előtt”

„Kitárult a világ minden dolgozó előtt”

2020. június 20.
A Publicis Groupe mesterséges intelligencia alapú platformja, a Marcel egyedülálló módon egyesíti a szaktudást a technológiával. A megoldás lehetővé teszi, hogy a szervezet több mint nyolcvanezer nemzetközi munkatársa egyetlen közös talent-poolként működjön, és minden projektre, az arra legalkalmasabb szakemberekből álló csapat állhasson össze. A marketingkommunikációs cég a koronavírus-járvány miatt a tervezettnél korábban, április végén indította el új innovációját először az Egyesült Államokban, május végétől pedig a cégcsoport minden országában, így Magyarországon is elkezdődött a bevezetés. De vajon egy ilyen megoldás rövid, illetve hosszú távon hogyan fogja megváltoztatni az ügynökségek életét nemzetközi és magyar szinten? Kiderül Varga Gábor Zoltán, Chief Client Officer Publicis Groupe Hungary a Médiapiacnak adott interjújából.

Turisztikai kampányt indít az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ

2020. június 20.

Üdv itthon! mottóval indult el az aktivmagyarorszag.hu, az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ turisztikai ajánlóoldala.

Gyorsjelentés a SAPPHIRE NOW-ról

2020. június 19.

Június 15-től 19-ig tartotta az SAP éves konferenciáját, a járványhelyzet miatt az online térben.

Okoseszközökkel segíti az életeket mentőket a Huawei

2020. június 19.

Ötven okoseszközt adományozott a Huawei Technologies Hungary az Országos Mentőszolgálatnak.

Tudatos tartalomkészítéssel és -fogyasztással a zaklatás ellen

2020. június 19.

Az internetes zaklatás elleni világnapona Samsung #OkosTelefonOkosHasználat powered by Galaxy Z Flip akciójával áll ki a cyberbullying ellen.

A vállalkozások több mint fele digitális fejlesztésre készül

2020. június 18.

Azokat a cégeket érintette meg legkevésbé a válság szele, amelyek több digitális megoldást használtak – derült ki a reprezentatív kutatásból, amelyet az eNET a Telekom megbízásából készített.

Kis lépésekkel nagy eredményt érhetünk el

2020. június 18.

Csehországban, Magyarországon és Szlovákiában az IKEA vásárlók mintegy 60%-a gondolja úgy, hogy gyermekei rosszabb állapotban örökölik tőlünk a bolygónkat, mint ahogyan mi kaptuk.

Házat fogad örökbe az Indotek Group

2020. június 18.

Az ingatlanpiaci társaság egy kecskeméti családon segít a támogatással.

Hátrányos helyzetű gyerekek táborozását segíti a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat

2020. június 18.

A szervezet a Safer Internet Program keretében mintegy 220 gyermeknek tud egyhetes, tematizált szabadidős programot biztosítani idén nyáron.

A fogyasztók azt szeretnék, ha a márkák empatikusabb üzenetekkel kommunikálnának

A fogyasztók azt szeretnék, ha a márkák empatikusabb üzenetekkel kommunikálnának

2020. június 18.
Hasznos marketinginformációk az első, EMEA régióban elvégzett tanulmányból, amely a fogyasztók krízis alatti különböző hirdetési tevékenységekhez való hozzáállását vizsgálja. (X)

Így zajlott az újranyitás az üzletekben

2020. június 25.

A klasszikus high street üzletek most megérzik a turisták és az irodai dolgozók vásárlóerejének hiányát - derült ki a CBRE Magyarország legfrissebb adatai alapján.