Befektető érkezik a Szigethez

2017. január 13.

Az eddigi tulajdonosok jelentős tőkehányadot és a menedzsment jogokat is megtartják, illetve a jelenlegi csapat látja el továbbra is a portfólióban található fesztiválok operatív vezetését.

Nem nehéz… - a Szigeten is

2016. augusztus 09.

A Médiaunió környezetvédelmi kampánya a bevállalós fesztiválozókat célozza meg.

Bemutatták a Médiaunió idei kampányát

Bemutatták a Médiaunió idei kampányát

2016. május 19.
A zöld civil szervezetekkel együttműködésben kialakított kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a tudatos fogyasztásra. Azaz a szakértők javaslatai alapján elsősorban arra, hogy ha nem vásárolunk feleslegesen sokat és okosan hasznosítjuk újra a hulladékot, azzal máris sokat tettünk azért, hogy a környezetünket óvjuk.

Jövő héten zeneipari konferencia

2013. május 10.

Hagyományteremtő szándékkal indul a hazai zeneipar teljes vertikumát átfogni igyekvő Music Hungary konferencia. A rendezvény célja, hogy az iparág szereplőinek évente lehetőséget biztosítson a találkozásra és a közös gondolkodásra. Az első rendezvényre május 16-17-én kerül sor Egerben.

Ördög Nóra az év médiaszemélyisége

2013. március 05.

Ismét átadta Az év embere díjakat a Blikk.

Milliós Sziget-nézettség a Youtube-on

2012. augusztus 15.

Négymillió megtekintést hozott az első YouTube-közvetítés.

Pluszban zárhat a Sziget

2012. augusztus 14.

Gerendai Károly az MTI-nek elmondta: a bevételek és költségek összesítése még folyamatban van, de nyereséget vár a rendezvény és a Sziget Kft. is.

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

9 órája

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.