Párizs máshogyan ment

2013. január 23.

A jelek szerint letett a szabványkonzorcium ötletéről a francia kormány, amely e helyett más módszerrel mentené egy bajba jutott óriáscégét.

Védik a francia szabadalmakat

2013. január 07.

Alternatív finanszírozási formák felkutatására buzdítja nehézségekkel küzködő távközlési eszközgyártóját Franciaország kormánya.

Hitelezők rohama az Endemolnál

2011. december 14.

Akár a közeljövőben tulajdonost válthat a nemzetközi médiapiac egyik legsajátosabb sikertörténete.

2,5 milliárd dollár áramlott a közösségi médiába

2011. június 27.

A befektetők egyetlen negyedév alatt toltak ennyi pénzt a feltörekvő szegmensbe. A legtöbb pénzt a Facebook kapta, mintegy másfél milliárdot.

Több mint 1 milliárd dollárt fektet közösségi médiába a JP Morgan

2011. február 28.

A Goldman Sachs nemrégiben tett milliárdos Facebook-beruházása után újabb bank lát fantáziát a közösségi médiában.

A Foursquare alapítója még a földön jár

2011. január 24.

A cég alapítója szerint egyelőre szerénynek kell maradni, mert a céget illető percepciók és a valóság messze vannak egymástól. Igencsak elüt ez a hang a mostanában olvasható értékelésektől: a Facebook 50, a Groupon 15 milliárd dollárt taksál befektetők szerint.

Újabb 1 milliárd dollárt tolt a Facebookba a Goldman Sachs

2011. január 24.

Ezzel összességében 1,5 milliárd dollár áramlott a közösségi oldalba az elmúlt egy hónapban. A Facebook értékét 50 milliárd dollárra taksálják.

Munkában az ÖRT új főtitkára

3 órája

Gerendi Zsolt több mint húsz ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról, majd csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó az igazgatói feladatokat látja el.

Globális hálózatot alapított a HG Media

9 órája

Magyarországon eddig példa nélküli attrakcióval próbálják visszatornászni magukat a lejtmenetből a kormányzati kommunikációs bevételektől megfosztott reklámosok - írja a 24.hu.

Megtartotta tisztújító ülését az 5G Koalíció

1 napja

Dr. Budai J. Gergőt, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesét és igazgatóságának alelnökét ismét a szervezet elnökségi tagjává választották.