Elindult a Magyar Hősök támogatói közösség

2020. március 31.

Március 31-én teljes funkcionalitásában elindult a Magyar Hősök névre hallgató CSR-platform, amelynek célja, hogy egy helyre gyűjtse az egészségügyi dolgozók megsegítésére irányuló kezdeményezéseket.

Díjesőben részesült a Goodwill Communications

2017. október 31.

Négy kategóriában is első helyezést ért el a magyar Goodwill Communications kommunikációs ügynökség Kiotóban, a világ egyik legnagyobb, független ügynökségeket tömörítő hálózata, a PRGN éves Best Practice versenyén.

Új ügynökségekkel dolgozik a Discovery

2017. március 09.

A Goodwill Communications végzi az integrált portfólió, benne a zászlóshajó tévécsatornák műsorkommunikációját, a vállalati kommunikációért a Mindgeer felel.

Idén is nemzetközi díjat nyert a Goodwill Communications

2016. november 07.

Két kategóriában is díjazták munkájukat a független kommunikációs ügynökségeket tömörítő PRGN éves „Best Practice” versenyén.

Megvannak a 25 milliárdos állami tender nyertesei

2015. szeptember 11.

Nagy meglepetés nem született az eredményhirdetésen.

Magyar tagja lett a PRGN vezetőségének

2015. május 08.

A független PR-ügynökségek nemzetközi hálózata új elnökséget választott és két új piaccal bővült.

Két új taggal bővült a Public Relations Global Network

2014. október 31.

Az új tagok csatlakozásával Romániában, valamint az Egyesült Államok közép-nyugati régiójában erősödött a független PR-ügynökségeket tömörítő globális hálózat.

Érzékeny a magyar média

2014. július 08.

A hazai újságírók másokhoz képest nehezen viselik, ha nem kapnak választ a kérdéseikre, vagy ha lekezelő viselkedéssel találkoznak. Az információgyűjtés során is némileg másképp működünk, mint az európai átlag.

Átrendeződik a bankok kommunikációja

2011. december 02.

Idén a büdzsék nem csökkentek jelentősen, de a jövő év még kérdéses a pénzügyi szektor szereplőinél - állítja a Goodwill Communications kutatása. A költések szerkezete ugyanakkor egyértelműen változik: a klasszikus reklám súlya csökkenhet, míg a PR és az online csatornák használata erősödni fog.