Megszűnik a Google+

2018. október 09.

A szolgáltatást a Google a Facebook kihívójának szánta.

Árverseny helyett szakértői versenyt

Árverseny helyett szakértői versenyt

2017. június 07.
Bártfai Balázzsal nemrég megjelent, Tartalommarketing a gyakorlatban című könyve kapcsán beszélgettünk a tartalommarketing hazai helyzetéről, az egyes csatornák optimális használatáról, a kis- és közepes vállaltok előtt álló buktatókról és a mindenki számára elérhető automatizmusokról, egyszerű, tanulható módszerekről is.

Új szavazós app segít a választásban

2017. január 11.

A Dal közönsége a már meglévő közösségi oldalakon használt felhasználónevükkel és jelszavukkal is bejelentkezhetnek.

Szórakoztatva oktat a Vienna Life blogja

2016. augusztus 16.

A hazai biztosítási piacon újdonságnak számító content marketing megoldással a Vienna Life Biztosító alapvető célja az ügyfelek edukációja.

Az Instagram, a Pinterest és a Viber tudott nőni

Az Instagram, a Pinterest és a Viber tudott nőni

2016. július 14.
A tavalyi évhez képest az Instagram, a Pinterest és a Viber tudott még több regisztráltat toborozni, az Instagram esetében a tagokon belül az oldalt látogató felhasználók aránya is nőtt – derül ki a KutatóCentrum Social Media Report 2016 kutatásából. Nem tudott bővülni a Microsoft által felvásárolt LinkedIn, a diplomások számára ugyanakkor még mindig ez az egyik legvonzóbb felület. A felmérés arra is rámutatott, hogy ma már minden negyedik felhasználó gyakrabban jelentkezik be a közösségi terek valamelyikére mobilról, mint asztali számítógépről.
A vizualitás egyre fontosabb a közösségi térben

A vizualitás egyre fontosabb a közösségi térben

2015. október 14.
Átrendeződni látszik a közösségi média világa: továbbra is a Facebook vezet, azonban a vizualitásra építő oldalak egyre nagyobb teret nyernek – derül ki a KutatóCentrum legfrissebb Web2.0 Reportjából. A legaktívabb a Facebook közönsége, a legpasszívabbak a Twitter-felhasználók. A legidősebb közönsége a Google+-nak van, míg az Instagram, Viber és Snapchat egyértelműen a fiatalok közege.

Így használják a márkák az Instagramot

2015. április 07.

Az éttermek a legaktívabbak a képmegosztón.

Éden Hotel vs. Való Világ a web szemével

Éden Hotel vs. Való Világ a web szemével

2015. március 30.
A Neticle Technologies segítségével azt vizsgáltuk meg, a két valóságshow milyen visszhangra lelt az online térben: melyikről mennyit beszélnek és hogyan viszonyulnak hozzájuk a nézők?

Mobilizálódik a közösségi élet

2014. november 19.

A Google+ nem tudott még aktív közösséget építeni Magyarországon, szemben az olyan kis oldalakkal, mint az Instagram, a LinkedIn vagy a Pinterest – állítja a KutatóCentrum.

Elindult a digitális Müpa Magazin

2014. október 07.

Mostantól digitálisan is elérhetőek a Művészetek Palotája kiadványának eddig megjelent lapszámai, exkluzív online tartalmakkal kiegészítve.