Megkerülhetetlen a Google

2014. augusztus 18.

A magyar netezők körében egyedül a közösségi hálózatok mezőnyében nem dominálnak a Google szolgáltatásai.

Érdekből temették a G+-t?

2014. április 29.

Bejárta a világsajtót a TechCrunch híre, mely szerint a Google közösségi oldala halott. Mint kiderült, a hírt egy Facebook-részvényes írta, aki több éve nem használja már a Google Plust.

Nem bírunk lejönni a Facebookról

2014. április 04.

Mobilon, munka közben is posztolunk - hazánkban még nem ejtették a médiafogyasztók a legnépszerűbb közösségi hálózatot.

Együttműködésben a Google és a Carnation tulajdonosa

2013. július 30.

Globális megállapodást írt alá a Possible és a Google a Wildfire szolgáltatáshoz kapcsolódóan.

Miben hisznek a webshopok?

2013. március 19.

A keresőoptimalizálásban és az ár-összehasonlító oldalakban - legalábbis az Olcsóbbat.hu és az Unas felmérése szerint, melyet saját partnereik körében készítettek. Tavaly inkább apróbb, a funkciókat vagy a designt érintő fejlesztéseket végeztek az e-kereskedők, idén viszont elsősorban a marketingjüket javítanák fel a kutatás szerint.

Pénzes mellékhatások

2013. február 19.

Nem a bevételekre, hanem elsődlegesen a felhasználókra fókuszál a Google, bármibe is kezd – állítja Mohammad Gawdat, a cég feltörekvő piacokért felelős alelnöke, aki szerint ha valami hasznosat és szerethetőt nyújtanak a fogyasztóknak, akkor a pénz úgyis jönni fog. A Google üzleti filozófiáján túl a feltörekvő piacokban rejlő lehetőségekről és a sokszínűség fontosságáról is beszélgettünk a szakemberrel.

Milliós Sziget-nézettség a Youtube-on

2012. augusztus 15.

Négymillió megtekintést hozott az első YouTube-közvetítés.

A Google+, ahogyan a Google látja: ″befogadó üzemmódba kapcsoltunk″

2012. május 10.

A keresők piacát uraló Google legújabb közösségi szolgáltatására nagyon kíváncsi volt a szakma, ám a tavaly bejelentett Google+-t sokak részéről értetlenség fogadta. A Google viszont nagyon is elégedett a termékkel, ezért kíváncsiak voltunk, mit lát a cég a Google+-ban. A Médiapiacnak nyilatkozó Obi Felten Google+-ért felelő régiós marketingigazgató szerint még csak az út elején járnak, így idő kell a fogyasztók és a hirdetők megnyerésére. Bár a sajtó előszeretettel gondolkodik gigászok csatájában, valójában nem nagyon foglalkoznak a Facebookkal. Azt is elárulta, mit tanultak a Wave és a Buzz sikertelenségéből.

Így kommunikálnak a színházak a neten

2012. április 24.

A Next Wave végzett kutatást a Katona József Színház megbízásából. A 20 színház vizsgálatából kiderül: a Facebook a ″kötelező kör″, viszont az iWiW-et már, a többi csatornát még nem használják. Külföldön már Twitterre alkalmazott színdarabok is vannak, ettől mi még messze vagyunk.

Az Apple a legcsodáltabb cég

2012. március 05.

A Fortune vezetőket kérdezett meg nagy cégekről. Többek között a termékek minősége, a CSR, a K+F, a pénzügyi stabilitás és a menedzsment szempontjából értékeltek.

Millióknak segíthet a Google kikecmeregni a válságból

2020. július 1.

A cég Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős részlege a következő másfél évben tízmillió embernek és vállalkozásnak akar segíteni a digitális eszközökkel kikerülni a válságból.

Négy egyszerű módszer tanulásra

2020. április 17.

Íme négy egyszerű módszer, amellyel bárki, otthonról használhatja a Google Earth-öt tanulási eszközként, vagy akár új helyek megismerésére.