A T-Systems-szel dolgozik a Coca-Cola

2015. október 26.

A 43 millió euró értékű outsourcing szolgáltatásban a Deutsche Telekom-csoport görög cége is részt vesz.

Több pénzt tartanának a magyar piacon

2015. október 07.

Szeptember végén elindult a Project Agora a magyar piacon. A programozott piacteret a ThinkDigital-csoporthoz tartozó Tailwind működteti a kiadói partnerekkel közösen. Odysseas Ntotsikast, a ThinkDigital-csoport alapítóját és Szabó Ákost, a Tailwind hazai vezetőjét kérdeztük a tervekről és a programozott szegmens állapotáról, fejlődéséről.

Régiónkra koncentrál a Viber

2015. augusztus 25.

Az üzenetküldő alkalmazást működtető cég ezért közép-kelet-európai vezetőt nevezett ki.

Reklámadó: előre a görög úton?

2014. augusztus 25.

Az Átlátszó megszerezte a reklámadót előkészítő kormányzati tanulmányt. A háttérszámítások mellett a nemzetközi példáknak is tanulságos utánajárni.

Bukaresti német nevek

2014. május 14.

Mindinkább látható a legnagyobb, de nem többségi tulajdonos keze nyoma a görög OTE távközlési társaság romániai cégein. És a helyzet fokozódik.

Athéni német többség

2014. február 06.

Helyi szinten mindenképpen nagynak számít(ana) az a bevásárlás,amelyre a német távközlési óriás készül Görögországban. Nincs igazi ellenszél.

Tartalomra szerződik az Antenna

2014. február 03.

Tartalomgyártó partnerrel áll össze a térségünkben, ezen belül Magyarországon is, terjeszkedni készülő görög médiacsoport.

Görög bevásárlás készülődik

2014. január 17.

Az NBCUniversal korábbi nagyágyúját igazolta le Délkelet-Európa egyik legnagyobb médiabirodalma, hogy lehetséges bevásárlási célpontokat keressen.

Vegyes görög telkó-kép

2013. november 13.

Ha innen nézem, javult, ha onnan, romlott a legnagyobb görög távközlési társaság pozíciója a harmadik negyedévről közzétett adatai alapján.

Szerbiai görög roham

2013. november 06.

Hatalmas médiaoffenzívába kezd a szerb piacon egy görög médiacsoport. Ennek első jele televíziós kínálatuk ugrásszerű bővülése lesz.