Elad a Mail.ru

2012. november 15.

Jelentős eladásokat hajtott végre a közelmúltban az egyik legnagyobb orosz online cég. Nagy nevekben csökkentették részesedésüket.

Leépíti a Sanoma az Árbarátokat

2012. május 04.

A közösségi vásárlási oldal bizonyos ajánlatai ugyanakkor – más formában – megmaradnak. A hangsúly áthelyezése egyéb változtatásokat is maga után von az Újmédia-divíziónál. Dunai András divízióvezetőt kérdeztük.

Dániában terjeszkedik a Groupon

2011. szeptember 22.

A 2008 novemberében indult közösségi vásárlás szolgáltatás ezzel 45 országban van jelen. A dánoknál négy városban indulnak el.

Új operatív igazgató a Kupon Világnál

2011. szeptember 21.

A szakember a Sanomához visszatért Németh Norbertet váltotta.

Nem versenyez a Grouponnal a Facebook

2011. augusztus 30.

A közösségi oldal mindössze néhány hónap után leállt a Facebook Deals szolgáltatással.

Nem ciki a magyar valóságot figyelembe venni

2011. augusztus 05.

Sőt, inkább hatékony, ha nem önáltató kampánnyal akarjuk megszólítani a fiatalokat. Többek között erről beszélt Karányi Dani, a Friendly ügyvezetője. Szerinte nem sok értelme van az olyan öndefiníciónak, hogy online ügynökség, a mai social media ügynökségek pedig sok szempontból nem képesek a stratégiai elvárásoknak megfelelni. A klasszikus piackutatás gyakran nem működőképes, ehelyett egy relevancia alapú rendszerrel szolgálnák ki az ügyfeleket.

Argentin intő a Grouponnak

2011. július 15.

Meggyűlt a baja az egyik dél-amerikai állam kormányzatával a nemzetközi kuponkirálynak. Pont ott bakizott, ahol odafigyelnek a törvényességre.

Egymilliárd dollárt vár a tőzsdére meneteltől a Zynga

2011. július 04.

Azt már tudni lehetett, hogy a FarmVille-t is ránk szabadító cég a tőzsdére készül, július 1-jén aztán be is adták a kérelmet a tőzsdefelügyelethez. Egymilliárd dollárt várnak első körben. Ellentétben a Grouponnal, a Zynga nem veszteséges.

2,5 milliárd dollár áramlott a közösségi médiába

2011. június 27.

A befektetők egyetlen negyedév alatt toltak ennyi pénzt a feltörekvő szegmensbe. A legtöbb pénzt a Facebook kapta, mintegy másfél milliárdot.

Tőzsdére megy a Groupon

2011. június 03.

A LinkedIn után újabb közösségi oldal döntött az IPO mellett. Első körben 750 millió dollárt remélnek a lépéstől.