A gyerekek döntő hatással vannak a család médiafogyasztására

A gyerekek döntő hatással vannak a család médiafogyasztására

2017. február 22.

A kutatócég legutóbbi mérése óta megduplázódott a gyerekes háztartásokban mért okostelefon-penetráció. A tabletek elérése ennél is nagyobb ütemben, körülbelül háromszorosára nőtt.

Ugrásszerűen nőtt a gyerekek tévézés közbeni okoseszköz-használata az elmúlt években. A kedvenc gyerekcsatornák rangsorát a Disney Channel, a Nickelodeon és a Cartoon Network hármasa vezeti.

Gerilla-akciót támogatnak a sztárok

Gerilla-akciót támogatnak a sztárok

2016. május 18.

Egy hete váratlan helyeken bukkannak föl Budapesten életnagyságú papírkarton-gyerekek. A Bazilikánál, a Parlamentnél, a metróban és az aluljárókban folyó gerillaakciót Pál Dénes, Vastag Tomi, Radics Gigi, Gájer Bálint énekesek, Kassai Viktor futballbíró, Kiss Norbert Európa-bajnok autóversenyző és Barabás Évi, az RTL Klub műsorvezetője is támogatja.

Összefog a Nickelodeon és a UNICEF a gyerekekért

Összefog a Nickelodeon és a UNICEF a gyerekekért

2016. március 11.

Az egyenlőtlenségek ellen küzdő világszintű együttműködés részeként többek között a Nickelodeon és a UNICEF közös készítésű, kétórás műsor-összeállítását is láthatják majd gyerekek milliói, több mint 180 országban, a gyerekcsatornán.

Legyőzheti-e Hamupipőke az Ébredő erőt?

Legyőzheti-e Hamupipőke az Ébredő erőt?

2016. március 04.

A jelöltek között olyan alkotások szerepelnek, mint a Star Wars: Az ébredő erő, a Hamupipőke, a Jurassic World és a Megjött apuci. A küzdelembe beleszólhat még a Hangyaember, Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. része, valamint a Tökéletes hang is. A verseny jelöltjeire március 7-éig lehet szavazni a világ minden tájáról.

A P&G két tavaszi jótékonysági programot indított

A P&G két tavaszi jótékonysági programot indított

2015. május 19.

Június végéig a vásárlók a Lidl üzleteiben vásárolt P&G termékek után termékenként 10 forinttal támogatják a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki ebédel programját, míg az Auchan üzletekben vásárolt termékekkel az SOS Gyermekfalu és további 4 gyermekotthon lakóinak életkörülményeit javíthatják a tudatos vásárlók.

Gyerekek illusztrálják a VS.hu-t

Gyerekek illusztrálják a VS.hu-t

2015. május 13.

A szerdai eseményeket az Alapítvány által gondozott gyerekek saját rajzaikkal, élőben Skype kapcsolaton keresztül a VS.hu munkatársainak segítségével illusztrálják. A gyerekek szemszögéből a rossz hírek mögött is egy jobb világ képe sejlik fel.

Jön a szerkesztett Youtube Kids

2018. április 9.

A Google kifejleszti a Youtube Kids szerkesztett verzióját, amelyen kizárólag olyan tartalmak jelennek meg, amit ember hagyott jóvá.