Fiatalokat tanít vezetni a Ford

2017. szeptember 20.

A kampányban részt vett Csobot Adél, Miskovits Marci és Szirmai Gergő is.

Megszülettek az Amfora Díj 2015 eredményei

Megszülettek az Amfora Díj 2015 eredményei

2016. január 14.
Az Amfora Díj célja, hogy felkutassa a legjobb példákat a stratégiai gondolkodás, a marketingtechnológiák ismerete, a minőségi saját tartalom előállítása és a célcsoporthoz való eredményes eljuttatása terén.
22 rövidlistás pályázat az Amfora Díjon

22 rövidlistás pályázat az Amfora Díjon

2015. december 17.
A tartalommarketing és a marketingtechnológia stratégiai használatát értékelő Amfora Díjra összesen 26, jellemzően magas színvonalú pályázat érkezett.

Györke Orsolya és Rákosi Viktor a Jazzy Rádióban

2015. december 15.

Kedden este 8 órakor ismét friss adással jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Györke Orsolya, a Ford PR-igazgatója és Rákosi Viktor, a cég regionális marketingkommunikációs igazgatója lesznek a vendégeink.

Az Amfora Díj megérkezett!

Az Amfora Díj megérkezett!

2015. október 15.
A marketingszakmában egyre gyakrabban hangsúlyozzák két tényező – a tartalom és a technológia – szerepét. Meggyőződésünk, hogy ezek egyre fontosabb alkotóelemei a munkánknak, viszont egymást erősítve és stratégiai megfontolásokkal kell alkalmazni őket, hogy valóban meghozzák a kívánt eredményt. Ahogy a Digitália 2015 konferencián már előzetesen bejelentettük, ezen gondolat jegyében útjára indítjuk az Amfora Díjat.
„Felértékelődik a PR és a sztori”

„Felértékelődik a PR és a sztori”

2015. szeptember 17.
A telekomszektorban töltött évek után iparágat váltott Györke Orsolya, aki augusztusban a Ford magyarországi kommunikációs igazgatója lett. Tapasztalatokról, kihívásokról és a digitalizáció hatásáról beszélgettünk.
Új kommunikációs igazgató a Fordnál

Új kommunikációs igazgató a Fordnál

2015. augusztus 05.
Varga Zsombor új, európai szintű szerepet kapott a Fordnál.