Június 1-jén debütál a Demóna második része az HBO GO-n!

2 napja
A Demóna: A sötétség úrnője június 1-jén érkezik az HBO GO műsorára.

Zombieland 2 júniusban az HBO műsorán!

2 napja
Június 18-án a tévében, 28-án pedig az HBO GO műsorán találkozhatnak a nézők a Zombieland csapatával.

Június 28-án jön az Eltűnök a sötétben az HBO GO műsorán!

2020. május 26.
A dokumentumfilm-sorozat Michelle McNamara könyvén alapul. Az újságíró elhatározta, hogy megtalálja a pszichopata bűnözőt, aki az 1970-es évek végén, 80-as évek elején terrorizálta a Golden State-nek, Arany Államnak nevezett Kaliforniát.

Az HBO berendelte a Westworld 4. évadát

2020. április 23.
Az HBO megrendelte a Westworld 4. évadát, melynek harmadik évada március 16. óta elérhető az HBO GO felületén és a televízióban.

Előbb elérhető a Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa az HBO GO-n

2020. április 22.
Az eredeti tervekhez képest 3 nappal korábban, már április 24-én, pénteken elérhető lesz az HBO GO online videótárban a Londoni rémtörténetek spin-off sorozata, a Los Angeles-i rémtörténetek: Angyalok városa.

Április 1-jén érkezik a Volt egyszer egy... Hollywood az HBO GO-ra

2020. március 27.
Quentin Tarantino 2019-es mozifilmje, a Volt egyszer egy... Hollywood április 1-jén debütál a HBO GO, és április 19-én az HBO műsorán. A főszerepben: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning és Al Pacino.

Mark Ruffalo kettős szerepben tér vissza az HBO GO-ra

2020. március 03.
Április 28-án érkezik az HBO GO-ra a neves író-rendező, Derek Cianfrance I Know This Much Is True című hatrészes minisorozata, amelyben az executive producerként is közreműködő Mark Ruffalo játssza a dupla főszerepet, a Dominick és Thomas Birdsey nevű egypetéjű ikerpárt.

Sikerfilmekkel és exkluzív tartalmakkal nyitja az HBO a februárt

2020. január 29.
Az HBO és a több mint 7000 órányi tartalmat kínáló HBO GO számtalan újdonsággal készül a februárra.

Új mozifilmekkel készül januárban az HBO GO

2019. december 20.
A HBO GO januári műsorán olyan mozisikerek lesznek láthatóak, mint a Disney legújabb Aladdin-feldolgozása, a Csillag születik vagy az Aquaman és az X-Men: Sötét Főnix című szuperhős filmek.

Romantikus sorozat érkezik az HBO GO-ra

2019. december 03.
A Foodie Love a Goya-díjas Isabel Coixet első tévésorozata, melynek mind a nyolc része rögtön a bemutató napján elérhető lesz az HBO GO-n, magyar szinkronnal.

Kódolatlan hetek júniusban is, a MinDig TV nézőinek

2 órája

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői ingyenesen érhetik el május 31. és június 14. között a Kiwi TV-t, június 1. és június 14. között pedig a NatGeo Wild, a Paramount Channel és a Sport1 csatornát.