Nemzetközi filmfesztiválokon versenyez az Aranyélet

Nemzetközi filmfesztiválokon versenyez az Aranyélet

2016. október 18.
Az HBO mozis filmélménnyel kecsegtető hazai fejlesztésű sorozatának második évada november 6-án indul.

Már online is elérhető a Saul fia

2016. szeptember 21.

Az HBO GO az országos televíziós premier előtt elérhetővé tette az Oscar-díjas magyar filmet, amely az online videótár segítségével bárhol, bármikor nézhető.

Új zenei és tévécsomagok a Telenortól

2016. július 19.

Az új MyMusic kiegészítő adatcsomagokkal számos ismert és népszerű online zeneszolgáltatást és magyar online rádiót lehet hallgatni mobilinternettel, külön adathasználati költségek nélkül.

A magyar háztartások több mint felében van HD-re alkalmas tévékészülék

A magyar háztartások több mint felében van HD-re alkalmas tévékészülék

2016. május 05.
A Nielsen adatai szerint jelenleg a magyar háztartások mintegy 54 százaléka rendelkezik HD ready vagy full HD készülékkel. A HD csatornákat tartalmazó televízió-előfizetések száma ezzel szemben az Invitel saját ügyfélkörben szerzett tapasztalatai szerint is jóval alacsonyabb ennél. A nyári sportesemények közvetítése akár áttörést is hozhat.
Kapcsoljuk Westerost!

Kapcsoljuk Westerost!

2016. április 21.
Az HBO sorozata, a Trónok harca legújabb, hatodik évada során a 24.hu újságírói hétfő esténként szakértő vendégek és a rajongók közreműködésével, élő kibeszélő show-ban foglalják össze az aktuális epizód történéseit. A műsor formátuma teljesen egyedi: a Kapcsoljuk Westerost! heti adásait interaktív Facebook live közvetítésekben követhetik nyomon az internetezők.

Bárki előfizethet a MyTV-re és az HBO GO-ra a Telenornál

2016. április 12.

Mostantól tévéelőfizetés nélkül elő lehet fizetni az HBO GO átalánydíjas videotárra és a Telenor saját ügyfélkörén kívül is elérhetővé teszi MyTV szolgáltatását.

Pop-up HBO szabadulószoba nyílt

2015. október 16.

Egy hétig üzemel az Erzsébet téren Budapest első, magyar filmsorozatra hangolt pop-up szabadulószobája.

Elérhető az HBO GO a UPC előfizetőinek

2014. július 21.

Mobileszközökről is fogyaszthatóak az HBO tartalmai, és a videótár is külön díj nélkül áll az előfizetők rendelkezésére.

A vírus miatt a „felhőélményt″ keresik a vállalatok

2 napja

Az informatikai beruházások volumenét nem tépázta meg a koronavírus-járvány – derül ki az adatközponti és hálózati informatikai megoldások terén hazánkban piacvezető Hewlett Packard Enterprise szakértői véleményéből.