Harminc éves a Veszprém TV

2016. december 09.

Százmillió helyi médiumoknak

MTI 2016. december 05.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa összesen 104,6 millió forint támogatást szavazott meg helyi és körzeti televízióknak a műsorgyártását finanszírozó pályázat legújabb fordulójába.

Amit kell, feliratozunk

2016. december 05.

Az akadálymentesítendő műsorok 98 százalékát feliratozták a műsorszolgáltatók 2016 első félévében - közölte az MTI-vel hétfőn a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).

Megint átszervez a Mediaworks

2016. december 02.

Most a megyei napilapokhoz nyúltak hozzá, jött egy sereg új főnök.

Vidéki frekvenciákat pályáztat a médiatanács

MTI 2016. július 11.

Öt, jövőre lejáró vidéki rádiós médiaszolgáltatási jogosultság frekvenciatervének kidolgozására kérte fel a médiatanács a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) hivatalát - közölte az NMHH.

″Ez a piac száz rádiót bír el″

″Ez a piac száz rádiót bír el″

2016. július 11.
Az eszkimó épp elég, a fóka lehetne több – összegezhető a hazai piac kisebb szereplőinek helyzete az alapján, amiről Radetzky András, a fennállásának huszadik évfordulóját az év végén ünneplő Helyi Rádiók Országos Egyesületének (HEROE) elnöke beszélt lapunknak.
A Mediaworks megvenné a PLT-t

A Mediaworks megvenné a PLT-t

2016. július 04.
A Mediaworks Hungary Zrt., mint vevő, és az Ost Holding GmbH, mint eladó megállapodását követően a Mediaworks a mai napon benyújtotta kérelmét a Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. (PLT) megvásárlására – áll a Mediaworks hétfői közleményében.

Elköltözött a Divat Placc

2016. június 20.

A Divat Placc by night új helyszínt lep el csütörtök esténként magyar tervezőkkel és gardróbfrissítőkkel, akik új és régi, vagy régiből új ruhákkal, cipőkkel, ékszerekkel, órákkal és divatkiegészítőkkel érkeznek majd.

Ütős zenéket ígér a Rock

2016. május 17.

Magyarország legütősebb rádiójaként jellemzi magát a főváros körzetében mától hallható Rádió Rock, amely sokak által kedvelt, mégis méltánytalanul háttérbe szorult műfajt hoz be a fővárosi rádiós palettára.

Halottak hete a Hajnaliban

19 órája

A közmédia és a Hagyományok Háza közös műsora november első hetében mindenszentek ünnepére és a halottak napjára emlékezik. A zenei összeállításban az ünnephez illő dallamok szólalnak meg erdélyi vonósbandák előadásában.