„Nem szeretnénk üzenőfüzet lenni”

2014. január 16.

A magyar hírfeldolgozást húsz éve ugyanazok a híradók ugyanúgy végzik; kissé ugyan más megközelítésben, de azonos témákat dolgoznak fel. Ideje túllépni ezen a szemléleten. Helyette az angolszász televíziózást alapul véve, bulvárszempontok nélkül, részletesen kell megismertetni a nézőt a nap legfontosabb témáival. A politikai támadásokkal pedig nem kell foglalkozni. Siklós Andrást, a Story4 tévén indult Hír24 hírműsor főszerkesztőjét kérdeztük.

Online videó fronton erősít az Evomedia

2014. január 13.

Januártól a közmédia digitális felületeit az Evomedia értékesíti. Az MTVA tenderen választotta ki partnerét, akivel 2007-2011 között már dolgozott együtt.

Még mindig a tévéhíradók bűvöletében élünk

2013. október 04.

Hiába az internet és a közösségi média előretörése, még mindig hiszünk a tévéhíradóknak. Legalábbis a Nézőpont Intézet elemzésének adatai szerint.

Kultúra a közszolgálati Híradóban

2013. június 28.

A nyár kulturális programjait bemutató új rovattal jelentkezik az M1 Híradó jövő hétfőtől délutánonként.

MTVA: ″nincs pardon″

2013. május 15.

Szebeni István mellett három másik munkatárs is repült a Híradóban elhangzott káromkodás miatt.

Sok a bulvár, túlsúlyban a kormányzati vélemények

2013. április 26.

A Nézőpont Intézet negyedéves vizsgálata alapján a vizsgált elektronikus médiumokban a kormányzati vélemények domináltak. A TV2 híradójában volt a legtöbb baleset és bűnügy, valamint a legkevesebb politikai téma. A legtöbbet a Kossuth Rádió foglalkozott a közélettel.

Új híradó az ATV-n

2015. november 2.

November 2-tól Bombera Krisztina és Simon András számol be a nézőknek a legfrissebb eseményekről, minden hétköznap este 9-kor.