Közösen fektet be az Axel Springer és a New York Times

2014. október 30.

Médiás startup kap több millió dollárt.

Ziggo: elnyújtva

2014. május 28.

Korábbi döntéséhez képest újabb egy hónapot adott magának a legnagyobb hollandiai távközlési felvásárlás elbírálására az Európai Bizottság.

Mélyen vizsgál a Bizottság

2014. május 16.

Az egyik legnagyobb holland kábelcég Liberty általi felvásárlásának mélységi vizsgálatát rendelte el az Európai Bizottság a napokban.

Videóban utazik a Liberty

2014. március 27.

A korábbinál is több élettel töltené meg a Liberty frissen megszerzett hollandiai ékkövét a menedzsment, amely választott már partnert is.

Terjedő fizetőfalak

2014. március 26.

Két ígéretes piacon is beindult a szervezkedés annak érdekében, hogy hatékonyan monetizálják a felhasználók számára vonzó tartalmakat.

Keleti pornó nyugatra

2014. március 10.

Korábban azt szoktuk meg, hogy a nyugaton már „bevált” erotikus csatornák törnek be térségünkbe. De most fordul a kocka.

Bajban a Telefónica

2014. március 05.

Odahaza reménybeli riválisa szorongatja a spanyol távközlési óriást, amelynek azzal is számolnia kell, hogy hamarosan óriásüzletet bukhat el.

Feltámad a mobiltévé

2014. február 27.

Csak nem abban a formában, amelyben korábban éveken keresztül halódott. Az éllovas megint Hollandia, az új termék pedig hónapokon belül piacra lép.

Hollandia visszavág

2014. február 17.

Majdnem megnyerte a meccset a legnagyobb Benelux-piacon a Ziggo felvásárlásával a Liberty, de előugrott egy versenypártinak ható kormányzati ötlet.