Cannes frusztrál engem

Cannes frusztrál engem

2017. július 28.
Az egyik legismertebb PR-szakíró, Paul Holmes, a The Holmes Report és a SABRE Awards alapítója a IV. PR Akadémia vendége volt. A konferencia kapcsán beszélgettünk vele az iparág megítéléséről, a PR helyzetéről a társszakmák között és arról, hogy mi a jövő útja, miben kellene az ügynökségeknek fejlődniük.

Kecskeméten lesz az idei PR Akadémia

2017. május 04.

Július 3. és 5. között Kecskeméten rendezi nagy nyári találkozóját, a IV. PR Akadémiát a Magyar Public Relations Szövetség.

A Cohn&Wolfe az év regionális ügynökségi hálózata

2016. december 13.

A Cohn&Wolfe nyerte az EMEA Regional Network of the Year díjat az ICCO Global Awards gálán. A WPP-hez tartozó ügynökséget az Emerald PR képviseli Magyarországon.

Küzdenek a nagy európai PR-ügynökségek

2014. július 22.

A független, integrált kommunikációs ügynökségek növekedtek a leggyorsabban a 12,5 milliárd dollár összértékűre becsült kommunikációs iparágban.

A Chapter 4 az “Év konzultációs ügynöksége” a régióban

2014. május 07.

A budapesti irodával is rendelkező, bécsi székhelyű nemzetközi PR ügynökség öt döntőbe jutott ügynökség közül nyerte el a díjat.

A kommunikáció fontos, a kommunikációs vezetők kevésbé

2011. június 09.

Legalábbis erre utal az a nemzetközi kutatás, mely szerint a PR-vezetők zöme szerint területük fontos a cég vállalati reputációja szempontjából, nagyobb részük (59%) mégsem tagja a felsővezetésnek. Ez azonban változhat, ám a szakemberek szerint ehhez a sikertényezők kifinomultabb mérésére, nagyobb ívű gondolkodásra és a lehetőségek merészebb megragadására van szükség. A digitális és közösségi média nyomulása jó lehetőséget jelent a PR számára.