Regionális helyzetkép a WeCAN-től

Regionális helyzetkép a WeCAN-től

2015. november 26.
A Café-csoport partnerügynökségeivel együtt 14 régiós ország reklámpiacát térképezte fel és állította rangsorba.

Regionális együttműködésben a közmédia

2015. március 27.

Lengyelországgal és Horvátországgal kezdte nemzetközi kapcsolatrendszere kiépítését az MTVA.

Újabb műholdról is elérhető a Duna

2014. június 20.

Újabb műholdról, az Eutelsat 16A-ról is elérhető péntektől a Duna és a Duna World adása - közölte a Médiaszolgáltatás- Támogató és Vagyonkezelő Alap.

Zágrábban pattogtat a Styria

2014. május 28.

Remek időzítéssel építi tovább horvátországi portfolióját a helyben amúgy is kiterjedt és erős médiabirodalommal rendelkező osztrák társaság.

RTL: váltás Zágrábban

2014. május 26.

Bő egy hónappal a korábbi első ember távozása előtt jelentette be az RTL-csoport, ki veszi át horvátországi tevékenységei irányítását.

Kiszervez a horvát köztévé

2014. május 14.

Megmozgathatja a helyi tartalompiacot a horvát közszolgálati televízió első emberének koncepciója, aki átalakítaná a programbeszerzéseket.

Gazda elleni védelem

2014. április 22.

Saját tulajdonosa ellen kér védelmet több horvátországi napilapszámára az egyik legnagyobb nemzetközi újságíró-szervezet.

Túléli a horvát sporttévé

2014. április 16.

Pár hónapja még szinte mindenki biztosra vette, hogy be kell áldozni a helyi olimpiai bizottság által működtetett csatornát. Ma ez már nem biztos.

Felemás horvát T-kép

2014. február 19.

Odavágott az ország uniós csatlakozása déli szomszédunk legnagyobb távközlési vállalatának, de büszkeségre is van oka a társaságnak.

Zágrábi osztrák invázió

2014. február 12.

Helyi viszonylatban érdekesnek számít az a bevásárlás, amit a napokban hajtott végre az erős pozíciókkal rendelkező Styria-médiaház Horvátországban.