Új HR igazgató a Libri-Bookline-nál

Új HR igazgató a Libri-Bookline-nál

2016. augusztus 17.
2016. május 1-től Szeleczky Noémi a Libri-Bookline Nyrt. új HR igazgatója. A szakember majd 10 éves tapasztalattal rendelkezik HR területen.
A PR legyen veled! – Employer branding és közügyek

A PR legyen veled! – Employer branding és közügyek

2016. június 23.
A Médiapiac hagyományos egri konferenciája részeként első alkalommal került sor a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) tematikus csatlakozására. A PR-programok gerincét, a négy nagy tematikus blokkot az MPRSZ szakmai tagozatai biztosították. A konferenciáról szóló beszámolónk második része az employer brandinggel és a közügyekkel foglalkozó szekciót, valamint a PR-szakma általános helyzetértékelését foglalja össze.

A fiatalokat szólítja meg a Groupama rendezvénye

2016. június 02.

Koncertekkel és fesztiválhangulattal várja a látogatókat június 3-án a Groupama Biztosító, a nevét viselő Arénában.

Megerősíti csapatát a neo

2016. április 07.

2016. április 1-jével az újonnan létrehozott Head of HR pozícióba érkezett az interaktív ügynökség csapatába Juhász Nóra.

Médiakampánnyal toboroz a Bridgestone

2016. február 02.

Vállalati imázsépítést és toborzást támogató integrált média- és PR-kampányra kapott megbízást a Premier Kommunikációs Iroda a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft-től.

Könyvet írt a Google magyar származású alelnöke

2015. november 04.

A cég filozófiájának, kultúrájának bemutatásával Laszlo Bock nem csupán a munkában, de az életben is iránymutatást nyújt.

Állástippek a közösségi médiából

2015. november 02.

Ma már a vállalati HR-esek egyre nagyobb része épít a közösségi médiára, amikor új munkatársak keresésébe vág, de érdemes a korlátokkal is számolni.

Szőcs Wanda és Ács Tamás a Jazzy Rádióban

2015. október 05.

Kedden este 8 órakor ismét friss adással jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Szőcs Wanda, az OMD tervezésért felelős szakmai vezetője és Ács Tamás, a UPC online vezetője lesznek a vendégeink.

A képzés megtérül az ügynökségeknél

2015. július 09.

Az IPA kutatása pozitív korrelációt talált a külső képzések és az üzleti siker között – az ügynökségek méretétől függetlenül.

Közösségi oldalt indított a Profession.hu

2015. július 06.

A kezdeményezés célja, hogy az álláskeresők már azelőtt a lehető legjobban megismerhessék az adott munkakörnyezetet, mielőtt elfogadnának egy konkrét pozíciót.

Felszáll az álláspiac elektromos repülője

2018. május 14.

Az álláskereső és -hirdető közötti kapcsolatfelvételi időt mostantól úgy képes minimalizálni a legújabb szolgáltatás, hogy a kínálat és kereslet kölcsönös megfeleltetése az új adatbiztonsági előírásoknak is megfelel.

Új HR-vezető a SPAR-nál

2018. április 18.

Szijjné Kállai Ildikó lett a SPAR Magyarország új humánerőforrás vezetője.

Jobb együttműködés szükséges

2018. április 11.

Annak ellenére, hogy a vállalat növekedésében kulcsfontosságú szerepet játszik, a megkérdezettek 73 százaléka szerint saját vezetőik rendszeresen nem működnek együtt egymással.