Szőcs Wanda és Ács Tamás a Jazzy Rádióban

2015. október 05.

Kedden este 8 órakor ismét friss adással jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Szőcs Wanda, az OMD tervezésért felelős szakmai vezetője és Ács Tamás, a UPC online vezetője lesznek a vendégeink.

A képzés megtérül az ügynökségeknél

2015. július 09.

Az IPA kutatása pozitív korrelációt talált a külső képzések és az üzleti siker között – az ügynökségek méretétől függetlenül.

Közösségi oldalt indított a Profession.hu

2015. július 06.

A kezdeményezés célja, hogy az álláskeresők már azelőtt a lehető legjobban megismerhessék az adott munkakörnyezetet, mielőtt elfogadnának egy konkrét pozíciót.

Szervezetfejlesztési üzletágat indított az Uniomedia

2015. június 25.

A HR és a PR területeit ötvözi az ügynökség.

Ezért olyan vonzóak az internetes konszernek a topmenedzserek számára

Ezért olyan vonzóak az internetes konszernek a topmenedzserek számára

2015. február 18.
Egyre fontosabbá válik a márka- és média-know how a reklámokból fenntartott, Google-höz és Facebookhoz hasonló portálok számára.
Nem zökkenőmentes a generációk közti együttműködés

Nem zökkenőmentes a generációk közti együttműködés

2014. december 09.
„Kutatásunk egyik fő üzenete, hogy érdemes megismerni a másikat, időt és energiát fordítani arra, hogy megértsük a különbözőségeket, akár a generációk mentén is.″

Iglódi Csaba a Médiapiac rádióműsorban

2013. március 07.

A Médiapiac március 4-ei adásában Iglódi Csabával, a Yourway Consulting alapítójával beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Más nyelvet beszélnek

2013. január 15.

Új műsorhoz új férfi kell, idézhetnénk, ha nem egy hölgyről lenne szó. Az IPG Mediabrands szerkezeti átalakítását követően Andrea Suarez lett a World Markets egység elnöke. Ő az első latin-amerikai nő, aki ennyire magas pozícióba jutott a médiaügynökségi világban. A földrajzi felosztás értelmetlenné válásáról, a feltörekvő piacok jelentőségéről és a fiatal szakemberekkel szembeni elvárásokról kérdeztük.

Reszponzív dizájnra váltott a Workania

2012. december 14.

A nemrég tulajdonost váltó Workania.hu az egyik első olyan állásportál, amely áttért a reszponzív webre, vagyis a nem csupán PC alapú, hanem a mobilokon, tableteken keresztül is könnyen használható dizájnra. A honlapon továbbá egyéb grafikai változások is történtek.

Magyar vezérhelyettes a Telenornál

2012. november 27.

2013 január elsejétől Németh Zoltán a Telenor Magyarország emberi erőforrásokért felelős vezérigazgató-helyettese. Elődje, Anne Brigitte Kverum a Telenor Csoportnál folytatja pályafutását. Az új vezető tíz éve dolgozik a vállalatcsoportnál itthon és külföldön, ezt megelőzően az FMCG szektor nagyvállalatainál töltött be vezető tisztségeket.

Új HR-vezető a SPAR-nál

2018. április 18.

Szijjné Kállai Ildikó lett a SPAR Magyarország új humánerőforrás vezetője.

Jobb együttműködés szükséges

2018. április 11.

Annak ellenére, hogy a vállalat növekedésében kulcsfontosságú szerepet játszik, a megkérdezettek 73 százaléka szerint saját vezetőik rendszeresen nem működnek együtt egymással.

Tamagocsin gyakorolhatnak a HR-esek

2018. február 6.

A HR szakma valós kihívásait mutatja be a Budapesti Metropolitan Egyetem saját fejlesztésű játéka, a HR tamagocsi.