Retteg a magyar, hogy összetöri, mégsem vigyáz eléggé az okostelefonjára

2019. július 05.

A Huawei Technologies 10 országban végzett felmérést arról, hogy tulajdonosaik szerint milyen veszélyek fenyegetik a leginkább az okostelefonjaikat.

Az év mobilfotósát keresi a Huawei

2019. július 03.

Idén először videókkal is nevezhetnek a felhasználók az InFocus Awards-ra.

Rekordgyorsan adott el tízmillió készüléket a Huawei

2019. július 01.

A Huawei tízmillió P30 és P30 Pro készüléket értékesített világszerte a két termék piaci bevezetését követő 85 napban.

Bemutatta szellemi tulajdonról szóló jelentését a Huawei

2019. június 28.

A cég szerint az amerikai vádak alaptalanok a Huawei vélt, szellemi tulajdont érintő visszaéléseit illetően, és a szellemi tulajdon átpolitizálása is veszélyeztetheti a globális fejlődést.

Különleges csillagászati fotókat mutatott be az MTA-val a Huawei

2019. június 14.

A Magyar Tudományos Akadémia Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpontjában mutatta be P30 szériájának éjszakai fotózási képességeit a Huawei.

A Huawei vezére továbbra is számít az amerikai partnerekre

2019. május 24.

Ren Zhengfei, a Huawei Technologies alapítója sajtóközleményben reagált a nemzetközi sajtóban megjelent, az amerikai szabályozással kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

A Huawei továbbra is biztosítja a biztonsági frissítéseket

2019. május 20.

A márka továbbra is biztosítja a biztonsági frissítéseket és az értékesítés utáni szolgáltatásokat minden már értékesített vagy kereskedelmi forgalomban lévő Huawei, illetve Honor okostelefonon és tableten.

A Google fenntartja az alkalmazásletöltési szolgáltatást a Huawei készülékeknek

2019. május 20.

A Google továbbra is biztosítja alkalmazás-letöltési és biztonsági szolgáltatásait az Android operációs rendszeren futó Huawei okostelefon készülékek számára - közölte hétfőn Twitter üzenetben a Google.

A Huawei vezetőjével tárgyalt Varga Mihály

2019. április 09.

A magyar kormány elkötelezett az infokommunikációs szektor fejlesztésében, a digitális átállás ugyanis kulcsa a magas ütemű gazdasági növekedésnek – jelentette ki a pénzügyminiszter.

Kiderültek az új Huawei P30 árai és specifikációi

Kiderültek az új Huawei P30 árai és specifikációi

2019. március 26.
A héten mutatja be a Huawei a legújabb P30 és P30 Pro és P30 Lite csúcskészülékeit Európában, Párizsban. Azonban még a legnagyobb gyártók sem tudják a nagyközönség elől eltitkolni az új készülékek specifikációt, így már a megjelenés előtt szinte minden fontos információt megtudtunk a telefonokról.