Közösségi kommunikációs platformot indított a Viber

Közösségi kommunikációs platformot indított a Viber

2016. november 10.
Az új globális kommunikációs platformot üzleti megoldásként a legkisebb és a legnagyobb cégek, illetve márkák is igénybe vehetik a célcsoportjaikkal folytatott kommunikációban.
A pozitív tartalom jobban terjed

A pozitív tartalom jobban terjed

Csillag Zoltán 2016. november 03.
A BrandFestival 2016-on Joe van Brussel, a Huffington Post Partner Studio tartalomstratégiai igazgatója tartott előadást a márkázott tartalomgyártás sikerét befolyásoló tényezőkről. A kulcsszavak: hatékony tartalmi stratégia, erős adatok és új technológiák.
Az AT&T felvásárolja a Time Warnert

Az AT&T felvásárolja a Time Warnert

2016. október 24.
A szombaton bejelentett megállapodás értelmében az Egyesült Államok egyik legnagyobb telefon- és internetszolgáltatója, illetve a DirecTV műholdas szolgáltatás birtokosa hozzájutna a Time Warner tartalomgyártási kapacitásaihoz.
Távozik a The Huffington Post alapítója

Távozik a The Huffington Post alapítója

2016. augusztus 12.
A digitális média nagyasszonyaként tisztelt Arianna Huffington új vállalkozása, a Thrive Global novemberben indul.

Nyilvánosságra hozták a BrandFestival első előadóit

2016. augusztus 11.

Az október 27-28-án, a Budapest Music Centerben megrendezésre kerülő eseményen a „Márkaélmény” alapgondolata mentén elemzi a jövőt a több, mint 100 előadó.

Elkelt a Yahoo!

Elkelt a Yahoo!

2016. július 26.
A Verizon távközlési óriás 4,83 milliárd dollár készpénzt kínált a szebb napokat látott portálért és a kapcsolódó médiaérdekeltségekért és marketingcégekért.

A vártnál is többet ér a Yahoo

2016. június 13.

Újabb nagy távközlési társaság szállt be a licitbe, ez pedig tovább srófolhatja az internetes úttörő online üzletágának értékét.

Kiadók a reklámblokkolók ellen

Kiadók a reklámblokkolók ellen

2016. január 18.
Amerikában a felhasználók mintegy 15 százaléka használ hirdetésblokkolókat, melyre a kiadók különböző stratégiákkal válaszolnak – különböző eredményességgel. Sőt, egyesek szerint maga a probléma is eltúlzott, és érdemesebb lenne inkább másra összpontosítani.

Együttműködés a Leo Burnett és a Huffington Post között

2014. október 15.

A megállapodás natív tartalmak gyártására vonatkozik, és a Leo Burnett észak-amerikai ügyfélkörét érintheti.

Beújít a HuffPo

2014. január 14.

Új vizekre evez Arianna Huffington médiaprojektje, amely világhírű szerzőkkel indítana hír- és véleményoldalt. Cél a hatalom egy százaléka.

Új, kétszáz részes rádiósorozat indul a Kossuth rádióban

5 órája

Új, kétszáz részes, naponta jelentkező rádiósorozat indul péntektől a szülőföldjüket elhagyni kényszerülő legkiválóbb magyarokról a Kossuth rádióban Elindultam szép hazámból, magyarok a nagyvilágban címmel.

. ajánlásával