Brutálisan sokat emlegetik Mészáros Lőrinc médiacégét

Brutálisan sokat emlegetik Mészáros Lőrinc médiacégét

Observer 2017. szeptember 07.
A jelentős online és nyomtatott portfólióval rendelkező Mediaworks Hungary Zrt. tevékenységével foglalkozott a legtöbbször a magyar nyelvű sajtó 2017-ben – áll az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. hazai médiapiacon érdekelt vállalatok médiamegjelenéseit vizsgáló elemzésében. Okkal szerepelt ilyen sokat a cég a hírekben: miután tavaly felvásárolta a négy megyei lapot kiadó PLT-t, majd a veszteségre hivatkozva bezárta a Népszabadságot, maga is tulajdonost váltott. Idén pedig az is kiderült, ki az új tulajdonos.

Átigazolt a HVG Online volt vezérigazgatója

2016. november 21.

Dely Tamás business development igazgató a WTS Klient Csoportnál.

Érdemes okosan kapcsolódni

Érdemes okosan kapcsolódni

2016. július 20.
Már nemcsak a stadionokban, az utcán és otthon szurkolunk hangosan, hanem érzéseinket a nagy közönség előtt is megosztjuk, és a hazaiak sport szereplése rengeteg embert online aktivitásra is bír. Erről szól a MEC kutatása.

A hvg.hu-tól igazolt rovatszerkesztőt a Népszabadság

2016. május 09.

A hvg.hu eddigi rovatvezetőjét igazolta politikai és gazdasági rovatához a piacvezető közéleti napilap.

Nyilvánosságra került a TV2 vételára

2014. december 01.

A HVG.hu szerint 4,8 milliárd forintért vehették meg a televíziót, amely jóval alatta marad a korábbi piaci értékbecsléseknek.

A munkatársak veszik meg a HVG-t

2014. október 17.

A német FUNKE csoport és a HVG kisebbségi tulajdonosa, a Szerkesztőségi Vagyonkezelő Zrt. augusztusban megkezdett tárgyalássorozata sikerrel zárult.

Nők és média - Kis magyar fikakultúra

Lampé Ágnes 2014. október 17.

A Médiapiac szaklap 7-8. számában jelent meg Lampé Ágnes interjúja Urbán Ágnessel és Szőnyi Szilárddal a szexizmusról és a nők helyzetéről a médiában.

Valami történik a HVG-nél

2014. július 30.

Összehívták a teljes szerkesztőséget. Tulajdonosváltásról, főszerkesztőváltásról, összevonásról, elbocsátásokról is terjednek hírek.