Múzeummal kampányol az OTP

Múzeummal kampányol az OTP

2016. augusztus 29.
A cél az volt, hogy figyelmeztessék a lakosságot: ha az időskori munkát választják, a ma ismert és vágyott nyugdíjaskor eltűnik.
elturbózták a Telekom sikerjátékát

elturbózták a Telekom sikerjátékát

2016. június 20.
A demencia terjedése globális problémát jelent. A szellemi képességek gyors és kóros hanyatlása jelentősen rontja az érintettek életminőségét, nagy terhet jelent környezetük, hozzátartozóik számára, és rendkívüli módon terheli meg az egészségügyi ellátórendszert világszerte. A Telekom okostelefonra és táblagépre fejlesztett applikációjával bárki játszva segítheti a demenciakutatást. Miközben ujjainkkal a halászhajót kormányozzuk, óriási mennyiségű – anonim módon kezelt adatot juttatunk el a tudósoknak. Ahhoz, hogy sikerrel vegyük az akadályokat a Sea Hero Quest-ben, leginkább a tájékozódási képességünkre van szükség.

Egy éves a Rádió Gold

2015. október 30.

Az online adó az ötvenes években születetteket célozza a ´60-70-es évek magyar és külföldi slágereivel.

A fiatalok többségét zavarják a Facebook-reklámok

A fiatalok többségét zavarják a Facebook-reklámok

2015. április 17.
A Nagy Facebook Kutatás szerint drámaian nőtt a reklámelutasítás, miközben a Snapchat és az Instagram egyre erősebb kihívást támaszt.

Figyelemre méltók az ötvenen túliak fogyasztási mutatói

2014. május 28.

Ez a korosztály gazdaságilag aktív, pénzügyi helyzete kiegyensúlyozott, megtakarításokkal és biztosítási termékekkel rendelkezik, és dinamikusan halad a digitalizálódás útján.

Simon Zsolt és Vella Rita a Médiapiac rádióműsorban

2014. január 07.

November 25-én Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója és Vella Rita, a GfK Hungária ügyfélkapcsolati igazgatója volt a vendégünk a 90.9 Jazzy Rádióban.

Ezt gondolják a médiaügynökségek a TV2 célcsoport-bővítéséről

2013. november 13.

Aki akart, eddig is gondolkodhatott szélesebb célcsoportban, így kereskedelmi vonalon nem hoz jelentős változást a lépés. Felmerültek viszont egyéb kérdések – derül ki az ügynökségi szakemberek válaszaiból.

Így interneteznek az 55 év felettiek

2013. október 09.

Az 55 év felettiek számítógép- és internethasználati szokásait vizsgálta az eNet. Egészében ez a digitális kirekesztettség szempontjából leginkább veszélyeztett csoport, ám a kép nem egységes. Akadnak olyanok az idősebbek között is, akik teljes természetességgel élnek a technológia adta lehetőségekkel.

Amerikai nagyinet

2012. június 13.

Európában a nyugdíj-, a tengerentúlon a netkorhatár mind feljebb tolása van napirenden. Az Egyesült Államokban újabb sikert értek el.

Egyre több az idős magyar netező

2012. január 20.

Közel 4,5 millióan netezünk Magyarországon – derült ki az NRC piackutató friss felméréséből. A fiatalok körében szinte már nincs hová nőnie a penetrációnak, de egyre több idős ember csatlakozik a világhálóhoz.

Egy éves a Rádió Gold

2015. október 30.

Az online adó az ötvenes években születetteket célozza a ´60-70-es évek magyar és külföldi slágereivel.