Új médiás vezető az Unilevernél

2014. augusztus 21.

A kétezres évek eleje óta a vállalat médiaügyeivel foglalkozó Bányász Lívia tizennyolc ország médiatevékenységét irányítja majd Budapestről.

Bővít a Reckitt

2014. január 15.

Kerek fél éven keresztül vizsgálta felül médiaügynökségi megbízásait a Magyarországon is számos márkával jelen lévő Reckitt Benckiser.

Eredmény a Magyar Posta tenderén

2013. november 19.

A megbízásért két ügynökség szállt versenybe, az eredmény ugyanaz, mint tavaly - írja a Kreatív Online.

Médiaügynökségi tendert írt ki a Burger King

2013. október 07.

A márkatulajdonos eddig az Initiative-val dolgozott.

Új lökést ad a tévének a közösségi média

2013. február 27.

Az Initiative egy meglehetősen népes tévénézői csoportot azonosított be, akik üzletileg is értelmezhető módon kombinálják a platformok használatát.

Védvonalak, avagy nagy tévék kistestvérei

2012. november 21.

Október elsején elindult az RTL II, november elején pedig a SuperTV2 is elstartolt. Nink Lászlót, az Initiative médiaügynökség kereskedelmi igazgatóját kérdeztük a két új tévéadó piacra lépésének következményeiről. Mint szavaiból kiderült, a márkatulajdonosok szempontjából nem várható lényegi változás, a televíziós csoportoknak viszont létfontosságúak az új csatornák a helytálláshoz a fragmentálódó, digitalizálódó médiakörnyezetben.

Új elnök az IPG Mediabrands élén

2012. szeptember 18.

A World Markets klaszter kapott új elnököt, méghozzá - első alkalommal - egy latin-amerikai nőt.

Mit hozott a köztévének az olimpia?

2012. augusztus 29.

A nyitóesemény volt a legnézettebb az m1-en, de nemcsak a pályán, hanem nézettségben is sokat hozott Gyurta Dániel, Berki Krisztián vagy Pars Krisztián. Az átlagos tévénézésre fordított idő mind az m1-en, mind az m2-n megugrott a játékok alatt - derül ki az Initiative elemzéséből. Azóta visszatért a nézettségi verseny a rendes kerékvágásba.

Az RTL vezére a legbefolyásosabb

2012. május 09.

Megint Dirk Gerkens került a médiás toplista élére, melyet az RTL egyébként is ural: az első tízben hárman vannak. Hátrébb sok volt viszont a változás.

Németh Béla

2012. március 26.

A Médiapiac február 20-i adásában Németh Bélával, az Initiative ügyvezető igazgatójával beszélgettünk a 90.9 Jazzy Rádióban.