Közösséget épít a Bookline

2017. november 03.

Életük meghatározó könyvélményeiről beszélnek az ősz legizgalmasabb szerzői a Bookline kampányában.

Kiterjesztett valósággal ünnepel a K&H

2017. szeptember 14.

Augmented reality-vel (AR) lepi meg ügyfeleit 30 éves születésnapi kampányában a K&H.

Integrált kampány a STR8-től

2017. július 13.

Saját történeteik és kihívásaik megosztásával mutatták meg egyéniségüket a C-generáció tagjai a B.U. és STR8 parfümök nyárindító kampányában.

A televízió és a közösségi média jóbarátok

A televízió és a közösségi média jóbarátok

2016. december 12.
Matt Hill, a brit kereskedelmi televíziók marketingtestülete, a Thinkbox kutatási és tervezési igazgatója szerint a két médium között pozitív és kölcsönösen kiegészítő kapcsolat áll fenn, ezért nem érdemes kizárólagosságban gondolkodni.
Együttműködik az Eurosport és a Speedo

Együttműködik az Eurosport és a Speedo

2016. június 02.
A Speedoval kötött megállapodás már az új, múlt hónapban megalakult „One Discovery World” elnevezésű nemzetközi hirdetés-értékesítési divízió munkájának eredménye. A „One Discovery World” feladata, hogy a hirdetők márkáit innovatív és személyre szabott tartalmi megoldásokon keresztül mutassa be a Discovery nemzetközi hálózatokból álló portfóliójában.

Új RAS értékesítési szervezet Szlovákiában

2016. május 26.

A Ringier Axel Springer Szlovákia és az Azet.sk új márkanév alatt egyesítették reklámértékesítési osztályaikat, miután a két cég bejelentette, hogy megállapodást írnak alá fúziójukról 2016 júniusában.

Új kampány a Sopronitól

2016. május 19.

A Soproni nemrégiben indította el a „Mi a közös bennünk?” imázskampányát, ami a magyarok vicces, különleges, olykor különös jellemvonásaira hívja fel a figyelmet. A két reklámfilm mellett a helyi sajátosságokhoz igazodó közterületi kreatívok is készültek a kampányhoz.

A médiaintegráció jól működik a Nissannál

A médiaintegráció jól működik a Nissannál

2016. május 17.
A japán gyártó amerikai leányvállalata az országos és a helyi média szereplőit, valamint saját márkakereskedőit is bevonja promóciós kampányaiba.

Eredményes volt a Vatera-kampány

2014. július 18.

Az integrált aktivitás – TV, online, outdoor – visszaidézésben és eladásokban is jól teljesített.

Nem hagyományos eszközökkel kampányol a Lacoste

2014. július 16.

A MediaCom tervezte kampány a különféle mozgóképes felületekhez rendezvényélményeket és interaktív megoldásokat is kapcsol.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

12 órája

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.