Közös kampánymenedzsment szolgáltatást indít az Olcsóbbat.hu és az Intren

2020. január 31.

Az Olcsóbbat.hu és az Intren már kampánymenedzsment szolgáltatást is biztosít, melynek segítségével a webshopok olcsóbban és hatékonyabban tudnak a jövőben Shopping kampányokat futtatni.

Családi élménypark és textilcég az Intren ügyfelei között

2018. november 07.

Az új ügyfelek mellett az ősz nagy sikere, hogy Magyarországról egyedüliként az Intren döntőbe jutott a Google Premier Partner Awards-on, amely a Google legrangosabb globális díja.

Európai digitális marketing szövetség alakult

2017. október 04.

Nyolc közép-kelet-európai ország kilenc vezető digitális marketing ügynöksége szakmai szervezetet alapított BlueAlliance néven, Magyarországot két ügynökség képviseli.

Stratégiai partnerségre lépett a Sociomantic Labs és az INTREN

2015. február 06.

A programmatic display hirdetési megoldásokat szállító berlini startup megkötötte az első hivatalos magyarországi partneri megállapodást a hazai piacon elsősorban Google és Facebook hirdetési megoldásairól ismert INTREN-nel.

Új hivatalos Google Analytics partner

2014. július 28.

Az INTREN egyszerre vált minősített AdWords és Analytics partnerré. A Google is ösztönzi a hivatalos minősítések megszerzését.

Intren-győzelem az AllThingsFacebookon

2014. március 12.

Több mint 300 fő részvételével zajlott az AllThingsFacebook konferencia, a Facebook hivatalos partnerrendezvénye. A kapcsolódó versenyt az Intren nyerte.

Az Intrennel kampányol a Bátor Tábor

2014. március 07.

Google eszközökre támaszkodó online kampánnyal gyűjt 1 százalékot a Bátor Tábor.

AllThingsFacebook LIVE

2014. március 06.

10 éves a Facebook, megünnepeljük:) Például azzal, hogy igyekszünk a konferenciát szimultán közvetíteni. Kövessétek a beszámolót!

A 444.hu és az Extreme Digital is az Intrent választotta

2014. február 12.

Az ügynökség social media szakértőként segíti a webáruházat és a hírportált.

Európai digitális marketing szövetség alakult

2017. október 4.

Nyolc közép-kelet-európai ország kilenc vezető digitális marketing ügynöksége szakmai szervezetet alapított BlueAlliance néven, Magyarországot két ügynökség képviseli.