A magyar háztartások több mint felében van HD-re alkalmas tévékészülék

A magyar háztartások több mint felében van HD-re alkalmas tévékészülék

2016. május 05.
A Nielsen adatai szerint jelenleg a magyar háztartások mintegy 54 százaléka rendelkezik HD ready vagy full HD készülékkel. A HD csatornákat tartalmazó televízió-előfizetések száma ezzel szemben az Invitel saját ügyfélkörben szerzett tapasztalatai szerint is jóval alacsonyabb ennél. A nyári sportesemények közvetítése akár áttörést is hozhat.

Az 11800-as telefonszámon érhető el a tudakozó

2016. január 04.

Január 1-től teljesen megszűnik a 198-as hívószám, ezentúl kizárólag az ötjegyű 11800-as telefonszámon érhető el a belföldi tudakozó.

Januártól az Invitelnél is elérhető az AMC

2015. december 16.

Közel százhúszezer új háztartásban válik elérhetővé az AMC műsora jövő év elejétől és folytatódnak a saját gyártású sorozatok is.

Újabb sportcsatorna az Invitel kínálatában

2015. november 16.

A DIGI Sport 3 csatornával bővült a sportkínálatát az Invitel IPTV és digitális kábel TV Családi csomagjában.

Üzletfejlesztési díjat nyert az Invitel

2015. szeptember 03.

Az IT Business által idén alapított pályázaton az elmúlt időszakban lezajlott átfogó szervezet- folyamat- és rendszerfejlesztési projektjével nyert a társaság.

Beérkeztek a piaci vélemények az OTT tartalomszolgáltatásokról

Beérkeztek a piaci vélemények az OTT tartalomszolgáltatásokról

2015. június 19.
Nyilvános konzultációt tartott az NMHH tizenkét kérdéskörben a hálózatsemlegességtől a tartalomintegritásig, az over-the-top (OTT) tartalomszolgáltatások médiaszolgáltatásokra, illetve médiapiacra gyakorolt hatásáról. A vélemények figyelembe vételével a hatóság kidolgozza, milyen nemzeti álláspontot képviseljen a téma uniós szabályozásának kialakítása során.

A Csodalámpával kampányol az Invitel

2015. április 02.

Az Invitel 20 településen igyekszik megnyerni az ott élőket, hogy közösen csempésszenek egy kis örömet a súlyos betegségben szenvedő helyi gyermekek életébe.

Hírlevélküldő rendszert fejlesztett a d-code

2015. március 13.

A MailEngine, amely eddig a Maxima eDM megoldás technikai hátterét biztosította, március 3-ától elérhető a hirdetők számára is.

A tudatos netezést támogatja az Invitel

2014. október 08.

A NetBarát a szülőknek és a fiataloknak is segít a veszélyek elkerülésében és az internet minél hatékonyabb használatának elsajátításában.

Kihirdették a Társadalmi Befektetések Díj idei nyerteseit

2014. október 03.

A Magyar Adományozói Fórum (MAF) kiválasztotta a leginnovatívabb, a legsikeresebb partneri együttműködésen alapuló és a legnagyobb hatást elérő támogatási programokat.

Kiosztották ’Az Év Honlapja’ jubileumi díjait

2016. december 8.

15. alkalommal hirdették meg Az Év Honlapja pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett verseny jubileumi évében összesen 240 nevezés érkezett.

Együtt kutat az ELTE és az Invitel

2016. december 8.

Az Invitel és az ELTE MMI közös, hosszú távú együttműködésének fő témája a sorozatok és az ezekhez kapcsolódó társadalmi, szociális, valamint szociálpszichológiai vonatkozások.

Az Invitelnél is látható lesz a Sláger TV

2016. december 6.

A Tematic Media Group televíziós csatornái közül a Sláger TV és a Fishing&Hunting Channel januártól bekerül az Invitel televíziós műsorkínálatába.