A Telekom tovább erősíti az interaktív tévézés szerepét

2014. augusztus 11.

Szeptembertől a digitális kábel TV helyett kizárólag az interaktív IPTV szolgáltatást értékesíti a szolgáltató a kábeltévés ügyfelek részére.

USA: lassan nő a tévés piac

2014. május 06.

Visszatérnek a bővülés évei az Egyesült Államok televíziós piacára, de újabb aranykorral nem érdemes számolni egy elemzés szerint.

Menetel az IPTV

2013. szeptember 06.

Az internet alapú televíziózás jelentős előretörésével számol egy nemrég közzétett kutatási eredmény, amely ugyanakkor lassulást is mutat.

Nyomul a román UPC

2013. július 23.

IPTV-szolgáltatással megy neki piaci riválisainak a UPC romániai leányvállalata, amely be is nyújtotta engedélykérelmét a helyi médiahatóságnak.

Ukrán bevásárlás

2013. július 08.

Alaposan megtisztítaná az ukrán kábeltelevíziós piacot a legnagyobb szereplő – derül ki első emberének egy minapi nyilatkozatából.

Minden harmadik kínai

2013. június 10.

Első látásra meglepő eredményt hozott egy nagy nemzetközi kutatás, amely a világ IPTV-piacát volt hivatott feltérképezni.

Megújult az Invitel IPTV-je

2013. február 22.

A hónap közepétől megújult felülettel, felhasználóbarát funkciókkal bővült az InviTV, az Invitel IPTV szolgáltatása.

SuperTV2 az Invitelnél

2012. október 17.

Megállapodott a TV2-csoport új csatornája terjesztéséről, amely így már az indulástól látható lesz a szolgáltatónál.

Digitális mérföldkő

2012. október 10.

Az otthonok többségében már digitális úton tévéznek. A felhasználók száma öt év alatt tíz százalékot ugrik, 2016-ra pedig átlépi a másfél milliárdot.

Moziaréna a T-Home-tól

2012. szeptember 25.

A videotéka szolgáltatást ezentúl mobileszközökön is elérhetik az interaktív tévés szolgáltatások előfizetői.

Az audiovizuális piac változó arca

2016. december 6.

A közel 100 főt megmozgató OMD Predicts konferencián a piacot jelenleg leginkább foglalkoztató témákat járták körbe, azzal a nem titkolt céllal, hogy iránymutatást adjanak az ügyfelek számára.

Így jönnek a Vajna-tévék

2016. november 4.

A tévés csomagok helyeinek száma véges; valakinek ki kell kerülnie, hogy más beléphessen. Íme, egy lehetséges megoldás egy nagy szolgáltatótól.

Újabb települések váltanak digitális tévézésre

2016. január 29.

A Telekom március 1-jétől kódolatlan digitális kábeltelevízió-szolgáltatást vezet be többek között Budapest egyes részein, Marcalin és környékén elérhető analóg kábeltelevíziós előfizetéssel rendelkezők számára.

Egyre többen használják az IPTV-t

2015. március 16.

Alapvető változás tapasztalható a tévénézési szokások terén – állítja a Telekom. Hamarosan játékplatformmal is jelentkeznek.