Megint nagyot vesz a Voda?

2014. január 31.

Nem kevés pénze maradt a nagy amerikai eladásból a brit távközlési szolgáltatónak, amelyet újabb célponttal „hozott hírbe” a Bloomberg.

Bukják Columbust

2013. szeptember 26.

Elállt felvásárlási tervétől Németország egyik meghatározó kábelszolgáltatója, amely maga is épp tulajdonosváltáson esik át.

Vehet a Vodafone

2013. szeptember 24.

Korábban bejelentett ügyletet hagyott jóvá az európai versenyfelügyelet, így indulhat a német médiapiac egyik óriásfelvásárlása.

Átvett német ESPN

2013. augusztus 05.

Úgy szűnik meg Németországban az amerikai ESPN sportcsatorna, hogy a képernyőn marad, csak más néven. Átvette ugyanis egy helyi rivális.

Német kábelfordulat

2013. június 26.

Részvényenként két euróval riválisa fölé ígért a Vodafone a legnagyobb németországi kábelszolgáltatóért folyó versenyben. Kérdés, ezzel nyer-e?

Német kábelroham

2013. június 18.

Bármennyire is törekszik újabb pozíciókat szerezni Németországban a UPC anyacége, a jelek szerint kemény konkurenciát kapott.

Német Liberty-motor

2013. június 13.

Nemcsak az autóiparban szeretik, ha német a motor.

Újabb Liberty-roham

2013. április 24.

Képtelen veszíteni lendületéből a világ legnagyobb kábelszolgáltatója, amely most Németország piacvezető cégére feni a fogát.

Az ARENA4-re költözik az NFL

8 perce

Megállapodást kötött a National Football League (NFL) és a Network4. A szerződés eredményeként a jövőben Magyarország legújabb sportcsatornája, az ARENA4 sugározza az NFL mérkőzéseit.

Útikalauz a Naprendszerhez a Spektrumon

38 perce

A Spektrum legújab sorozata csokorba szedi az emberiség eddig tett legnagyobb utazásait a világűrben, nem kisebb kérdésekre keresve a választ, minthogy honnan jöttünk, és vajon egyedül vagyunk-e a világegyetemben?

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

1 órája

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével - írja az MTI.

NMHH: demokratizálódik az internetezők világa

3 órája

Demokratizálódik az internetezők világa: már nem csak a fiatalabb, városi, jó anyagi körülmények között élő férfiakra jellemző a világháló használata - erről beszélt az MTI-nek Bakonyi Eszter piackutató, az NMHH munkatársa.