„Nagyobb tétekben játszhatunk, de nyernünk kell”

„Nagyobb tétekben játszhatunk, de nyernünk kell”

2015. január 07.
Az AMC hazai indulása kapcsán Málnay B. Leventével, az AMC Networks International közép-európai vezérével beszélgettünk.

Athén építkezik

2013. augusztus 29.

Noha korábban szóba került, hogy nem is kell köztévé, az ígéreteknek megfelelően újjáépítik a szolgáltatást a válság gyepálta Görögországban.

Görög börtön kalózkodásért

2013. június 26.

Egyre hevesebben lépnek fel a görög és a ciprusi hatóságok azok ellen, akik jelentős károkat okoznak a helyi médiacégeknek.

Microsoft-véderő

2013. március 18.

Megunta az amerikai óriáscég, hogy kiberbűnözők nemzedékei próbáltak turkálni a zsebükben vagy valamelyik adattárukban.

Ukrán kalózelhárítás

2012. október 30.

Több fronton is hadat üzentek az országban illegálisan tevékenykedő műsorszóró cégeknek az ukrán hatóságok – írja a helyi média.

Kalóz nélkül is van torrent

2012. július 09.

Furcsa összefüggés mutatkozik a legnépszerűbb kalóz letöltési oldal lecsapása és a fogyasztói szokások változása között – derül ki egy holland kutatásból.

Interjú a svéd Kalózpárt alapítójával

2012. május 09.

A digitális technológiák hatása kettős: egyfelől minden korábbinál nagyobb lehetőséget adnak az állampolgároknak a kormányok tevékenységének kontrollálására, a transzparencia növelésére, másfelől a politikusok számára is módot teremtenek az emberek ellenőrzésére. Az, hogy soha nem látott szabadság vagy orwelli idők jönnek-e, elsősorban azon múlik, hogy kié lesz az interneten a hatalom – véli az Enter!Digital konferencia alkalmából Magyarországra érkező Rick Falkvinge. A svéd Piratpartiet (Kalózpárt) alapítóját a Foreign Policy magazin tavaly a világ száz legjelentősebb gondolkodója közé választotta, nemrégiben pedig a Time magazin jelölte a legbefolyásosabbak közé.