Együtt még szebb a karácsony!

2017. december 18.
A Viber karácsony alkalmából különleges digitális élménnyel kedveskedik az egész régióban és arra ösztönzi felhasználóit, hogy osszák meg szeretteikkel ünnepi érzéseiket.

Karácsony generációkon át

2017. december 01.
Új zenei aláfestés és egy idei meglepetés az Unicum karácsonyi kisfilmjében.

A Télapónak segít Paddington maci

2017. november 08.
A Marks & Spencer jóvoltából megérkezett a karácsonyi szezon első reklámja.

James Corden világsztárokkal karácsonyozik

2016. december 16.
A videóban Mariah Carey megjegyzi, hogy csak egyetlen dolgot kér karácsonyra. Szeretné, ha Corden elénekelné a legismertebb slágerét.

Karácsonyi filmet forgatott az Unicum

2016. november 29.
A családi hagyományokat és a családot összetartó erőket helyezi a középpontjába a Zwack Unicum kisfilmje, amely három karácsonyra készülődő édesapa összefonódó történetét meséli el.

Adrien Brody a H&M kampányában

2016. november 29.
Wes Anderson, A Grand Budapest Hotel vagy a Tenenbaum, a háziátok hatszoros Oscar-jelölt rendező forgatta a márka karácsonyi reklámját.

Megjelent a John Lewis karácsonyi spotja

2016. november 10.
A filmben trambulinozó rókák, egy borz, egy sün és egy mókus is szerepel, de feltűnik egy boxer is az ajándékát megálmodó kislány mellett.

Itt a Coca-Cola karácsonyi reklámfilmje wheelchairguy-jal

2015. december 09.
A Coca-Cola idei ünnepi filmjét részben Magyarországon forgatták, és adaptációja Bulgáriában, Romániában, Horvátországban, Ausztriában, Olaszországban, Görögországban, Csehországban és Szlovákiában is fut.

Sorozatmaratonokkal készül az ünnepekre a FOX

2015. december 02.
December 24-26. között napközben a Szellemekkel suttogó, a Bűbájos boszorkák és a Médium sorozatok maratonjaival készül a csatorna.

Horrorkarácsonnyal készül a Paramount Channel

2019. december 18.

Az idei karácsonyon azoknak kedvez a Paramount Channel, akik boldogan ugranak fejest bármikor egy kis horrorba. A rendhagyó promófilmben még a Mikulást is meggyilkolják.

Rekord karácsony a Bónusz Brigádnál

2019. január 24.

Az év vége felé az „Ajándékozz élményt” szlogennel kampányoló cég lényegesen több élményt adott el, mint nyolc éves fennállása óta bármikor.