„Gyakrabban kellene ebben a műsorban találkozunk!″

2020. június 10.

Véget ért a WMN.HU és a Katona József Színház szerelemgyerekének második évada. A Csak neked mondom a zárt színházak világában élő színészek korábban nem ismert arcát mutatta meg.

Online előadásokkal várja a nézőket a kecskeméti színház

2020. április 18.

Ha kedd, akkor Kecskemét címmel indított online közvetítéssorozatot a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház - írja az MTI.

Ingyenesen megnézhető a Három nővér Ascher Tamás rendezésében

2020. április 09.

A magyar Három nővér bejárta fél Európát, és mindenhol hatalmas sikerrel játszották.

Félig kiszínezett valóság

Félig kiszínezett valóság

2020. január 19.
Több mint négyszáz jelmeztervet készített színházi produkciókhoz Magyarországon és szerte a világban, de több tucat filmes munka is fűződik a nevéhez. Tizennégyszer kapta meg a Színikritikusok Díját, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, akit egyedüli magyarként Oscar-díjra is jelöltek a kosztümjeiért. Szakács Györgyit ma is ugyanaz a szenvedély hajtja, mint kislányként, amikor az édesanyja divatszalonja felé vezető úton még csak megcsodálta a csipkegallérokat. Az Alkotni születtünk interjúsorozat nyolcadik része.

Jön a Csak neked mondom 2.0!

2019. november 08.

2020 tavaszán tíz új résszel folytatódik a két alkotóműhely közös videósorozata.

Cseh színházi fesztivált rendeznek a Katona József Színházban

2019. október 28.

A Csekkold! programjában két színházi előadás és két kortárs darab felolvasószínházi bemutatója szerepel.

Újra shortlistes a Republic Group a SABRE Awards-on

2019. április 09.

A Republic Group és a Katona József Színház közös projektjének folytatását 2018 legjobb nemzetközi PR-kampányai közt tartják számon.

Harminc év alatt is van élet a színházban

2019. január 17.

December végén zárult a Katona József Színház és a Republic Group közös kezdeményezése, a Katona Chairity.

Lánglelkű forradalmár

Lánglelkű forradalmár

2018. március 29.
Főszerepet játszik mozifilmekben – legutóbb a Kincsem című presztízsprodukcióban –, befolyásos politikust alakít a Katona József Színházban A bajnok című darabban, igazságközpontú karaktert ábrázol A Tanár című sorozatban. Védjegyévé vált a rendszerellenesség, nem bírja az álságosságot. Nagy Ervin a magyar film- és sorozatgyártás árnyoldaláról, az állandó harcban állásról, a médiapiacról, színészi hitelességről és az ösztönből elkövetett hülyeségekről.

A Hosszúlépéssel dolgozik a Katona

2018. január 25.

Márciusban a Hosszúlépés. Járunk? segítségével pillanthatnak be az érdeklődök a színház történetébe és a legendás Petőfi Sándor utcai épület rejtett zugaiba.

Régiós megbízást nyert el a FLOW PR

8 órája

Lengyelországban, Csehországban, Romániában és Magyarországon egyaránt a FLOW PR felel az MSD Animal Health társállat-üzletágának online felületein zajló imázsépítésének megtervezéséért, a megvalósítás koordinálásáért.