Félig kiszínezett valóság

Félig kiszínezett valóság

2020. január 19.
Több mint négyszáz jelmeztervet készített színházi produkciókhoz Magyarországon és szerte a világban, de több tucat filmes munka is fűződik a nevéhez. Tizennégyszer kapta meg a Színikritikusok Díját, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, akit egyedüli magyarként Oscar-díjra is jelöltek a kosztümjeiért. Szakács Györgyit ma is ugyanaz a szenvedély hajtja, mint kislányként, amikor az édesanyja divatszalonja felé vezető úton még csak megcsodálta a csipkegallérokat. Az Alkotni születtünk interjúsorozat nyolcadik része.

Jön a Csak neked mondom 2.0!

2019. november 08.

2020 tavaszán tíz új résszel folytatódik a két alkotóműhely közös videósorozata.

Cseh színházi fesztivált rendeznek a Katona József Színházban

2019. október 28.

A Csekkold! programjában két színházi előadás és két kortárs darab felolvasószínházi bemutatója szerepel.

Újra shortlistes a Republic Group a SABRE Awards-on

2019. április 09.

A Republic Group és a Katona József Színház közös projektjének folytatását 2018 legjobb nemzetközi PR-kampányai közt tartják számon.

Harminc év alatt is van élet a színházban

2019. január 17.

December végén zárult a Katona József Színház és a Republic Group közös kezdeményezése, a Katona Chairity.

Lánglelkű forradalmár

Lánglelkű forradalmár

2018. március 29.
Főszerepet játszik mozifilmekben – legutóbb a Kincsem című presztízsprodukcióban –, befolyásos politikust alakít a Katona József Színházban A bajnok című darabban, igazságközpontú karaktert ábrázol A Tanár című sorozatban. Védjegyévé vált a rendszerellenesség, nem bírja az álságosságot. Nagy Ervin a magyar film- és sorozatgyártás árnyoldaláról, az állandó harcban állásról, a médiapiacról, színészi hitelességről és az ösztönből elkövetett hülyeségekről.

A Hosszúlépéssel dolgozik a Katona

2018. január 25.

Márciusban a Hosszúlépés. Járunk? segítségével pillanthatnak be az érdeklődök a színház történetébe és a legendás Petőfi Sándor utcai épület rejtett zugaiba.

Borbély Alexandra a legjobb női főszereplő

Borbély Alexandra a legjobb női főszereplő

2017. december 11.
Borbély Alexandra kapta a legjobb női főszereplőnek járó Európai Filmdíjat a Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért szombat este Berlinben, a legjobb filmnek járó elismerést pedig A négyzet című alkotás nyerte el.

Szponzorálja a Katona Színházat a MINI

2017. szeptember 08.

A 2017/2018-as színházi évadra szóló márkaszponzoráción túl közös rendezvényekről állapodott meg a MINI-t forgalmazó BMW Group magyarországi képviselete és a budapesti Katona József Színház.

A mellrák elleni küzdelemben is segít a Playboy

2016. november 08.

Második alkalommal indítja el jótékonysági kampányát a férfimagazin.

Összefogásra hív a Retro Rádió

1 napja

A Retro Rádió meghirdette az összefogás pillanatát: ma este 7 órakor egy emberként tapsolhatja majd az ország a legendás Queen sláger, a We will rock you ütemét.