Minél nagyobb a képernyő, annál jobb

Minél nagyobb a képernyő, annál jobb

2015. április 02.
A különböző eszközök és a közösségi média gyors terjedése miatt a műsorszolgáltatók helyett az emberi tényezők játszanak mind fontosabb szerepet - állítja a Nielsen globális kutatása.

A televíziózás jövője

2014. október 08.

Terjednek az alternatív képernyők, de sportot továbbra is a nagy tévékészüléken szeretünk nézni. Az időben eltolt tévézés több európai országban már érdemben növeli a képernyő előtt töltött időt.

Amerika temeti a tévét

2014. január 21.

Legalábbis erre az eredményre jutottak kutatók, akik a napokban publikálták vizsgálatuk eredményét. Tényleg csak évei vannak a jó öreg platformnak?

Kétképernyős németek

2013. szeptember 10.

Néhány év alatt nagyot változtak a tévézési szokások Európa egyik legnagyobb médiapiacán – derül ki egy most publikált kutatási eredményből.

Nagy üzlet előtt az Apple

2013. július 11.

Óriási tartalomhegyhez jut a cég, ha beigazolódik az az értesülés, amelyet a Bloomberg szellőztetett meg a napokban.

Lengyel pótképernyő

2013. július 03.

Érdekes adat a térség legnagyobb piacára belépőknek: négyből három lengyel rendszeresen használ másodképernyőt tévé mellé.

Kösz, nem kérünk több adatot

2013. június 05.

Május végén az Interact konferencián jártunk. Összegyűjtöttük, hogy mit tartanak fontos kérdésnek a márkatulajdonosok a digitális térben, s mit nem. Sok szempontból bizonytalanok, és kifejezetten kérik a médiatulajdonosok, illetve az ügynökségek korábbiaknál aktívabb hozzájárulását, abban viszont biztosak, hogy a marketing alapjai akkor sem változtak, ha a médiaközeg forradalmian átalakult is.

″A fogyasztó hangjának kell lennünk″

2013. április 17.

Nehéz, de kétségtelenül izgalmas időszakot élnek meg a média- és technológiai cégek, ami közvetlenül befolyásolja az e területre fókuszáló piackutató vállalatok kilátásait is. Yannick Carriou, az Ipsos MediaCT globális vezérigazgatója számos divatos iparági mondást árnyalt, s közben egy-két ″halálvíziót″ is eloszlatott.

Kevesebb tévé fogy

2013. április 09.

Nem világos, hogy a válság vagy a sokképernyős valóság miatt esett tavaly a globális televízió-értékesítés. Javulás egyhamar aligha várható.

Okoseszköz: a letöltés-generátor

2013. április 08.

Az internetes letöltés egyik legfőbb generátorává nőtték ki magukat mára a set-top boxok és az okostévék – derül ki egy nemzetközi felmérésből.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

14 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.