Sok jó nem várható a médiapiacon

2013. december 16.

Borús és időnként meglehetősen szúrós hangulatban találta a december a piaci szereplőket. Bizonytalanság, útkeresési kényszer. Többek között erről volt szó a Kreatív médiás konferenciáján.

Stratégiai ügynökséget választott az Aldi

2013. január 31.

Négy ügynökség vett részt a tavaly ősszel kiírt meghívásos tenderen.

Médiában első a Tesco

2012. november 28.

Ezt is megértük: egy szupermarket-lánc – alapvetően hirdetési célt szolgáló – újságja leverte a komplett lappiacot Nagy-Britanniában.

Nem könnyű az FMCG-óriásoknak Európában

2012. augusztus 16.

Miközben a feltörekvő piacokon a középosztály egyre inkább elsajátítja a ″nyugatias″ fogyasztási mintázatokat, kontinensünkön látványos a lecsúszás.

Kereskedelmi toplista 2011: Tesco, CBA, Coop az élen

2012. április 24.

Ismét számos átalakulás volt az FMCG-kiskereskedelemben, de az élboly nem változott - derül ki a Nielsen közléséből.

Irányt vált az Apple?

2012. február 08.

Szakújságírók az Apple disztribúciójának lehetséges átalakításáról találgatnak egy friss, de szokatlan kinevezés kapcsán.

Megvette a Corát az Auchan

2011. december 28.

A korábbi hírek szerint a CBA és a Coop is versenyben volt a magyarországi érdekeltségekért.

A sajátmárkás termékekhez menekülünk

2011. december 12.

A gazdasági bizonytalanság óvatosabbá teszi az európai fogyasztókat. Átlagosan 30 százalékot lehet sajátmárkás termékekkel spórolni. Ez utóbbiak aránya minden vizsgált európai piacon nőtt, kivéve a briteknél, ahol eleve magas szinten részesedik az eladásokból, és a nagy márkák is komoly promóciókba kezdtek a folyamat megfordítására.

Új rekord a Sport TV-n

15 órája

November 17-én és 18-án összesen 8 magyar érdekeltségű kézilabda Bajnokok Ligája- és EHF-kupa mérkőzést közvetít a csatorna.

Visszatér Kálmán Olga

16 órája

Új közéleti műsor indul az N1TV-n Saller néven, amelynek első adásban Kálmán Olga, Havas Henrik, Bencsik Gábor, Para-Kovács Imre, Gulyás Balázs és Balogh Gábor szerepel majd.