Egoszörfölést kutatott az Ipsos

Szalay Dániel 2012. május 23.

Azt vizsgálta a piackutató cég, hogy mennyien keresnek rá a saját nevükre a Google-ben. Ez alapján nem mindenki tartja fontosnak, hogy ezt megtegye, pedig a nevünk ugyanolyan értékes lehet, mint egy nagy cégé. Ha rossz a hírünk, elbukhatunk egy jó állást, és fordítva...

Csúcson a Google

2012. április 16.

Meredeken emelkednek a Google pénzügyi mutatói – derül ki a piacvezető keresőcég most közzétett első negyedéves adataiból.

Amerikai kémundor

2012. március 21.

Elég rosszul reagálnak az amerikaiak arra, ha a célzott reklámozás jegyében adatokat gyűjtenek róluk – derül ki egy friss felmérésből.

Ukrajnában fejlesztett a Gemius

2012. március 05.

Fúziós adatszolgáltatást vezetett be a feltörekvő piacon a kutatócég.

Lájkolod vagy pluszolod?

Sági Ferenc 2011. december 15.

A Google+ felhasználószámban még nem versenyez a Facebookkal, ám a jövőben még bármi lehet. Magyar piaci adatok és elemzés a Google szolgáltatásáról az NRC tanácsadójától, Sági Ferenctől. Az eredményeket három szakértő kommentálta különböző nézőpontokból. Abban mindannyian egyetértettek, hogy a potenciál óriási, így korai leírni és a Buzz/Wave vonal bénázásával azonosítani a Google+-t.

Keresőmarketing nap a hatékonyság jegyében

2011. november 16.

Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő konferencia egyik alapgondolata az lesz, hogy a közösségi médián túl is van élet.

Internet Hungary: ″nem konvertálnak a rohadékok″

2011. október 13.

A konferencián egy egész blokkot szántak a konverziónak, mint elhangzott, sokszor azért nem következik be, mert már a célkijelölés is rossz vagy üres.

Mélyütés a Baidunak

2011. augusztus 22.

Megrezegtette a Baidu árfolyamát egy televíziós riport, amelyből az derült ki: lazaságok még a legnagyobb kínai keresőnél is akadnak.

Nyilvánosan bétatesztel a The New York Times

2011. augusztus 16.

A médiacég a futó kísérleti projekteket mutatja meg a felhasználóknak. A cél a minél több visszajelzés és a közös innováció.

Hitelkártyával csalogatná a kkv-kat a Google

2011. július 26.

A hitelkártyát kizárólag AdWords kampány kifizetésére lehet használni. Így vágnának a Yahoo és a többi rivális elé.