Változások a RAS cégcsoportnál

Változások a RAS cégcsoportnál

2017. január 12.
2017 januárjától a Ringier Axel Springer Magyarország Hirdetés és marketing igazgatósága különválik, két önálló igazgatóságként működik a továbbiakban. A hirdetési csapatot az újonnan érkező Békés Miklós (42) vezeti a hirdetési igazgatóként, a marketingigazgató Holczer Angéla (28), korábbi marketingkommunikációs koordinátor lett.
Lengyel András távozik a Ringier Axel Springertől

Lengyel András távozik a Ringier Axel Springertől

2016. július 13.
A szakember 2002-ben értékesítési csoportvezetőként csatlakozott az akkori Axel Springer csapatához, 2006-tól pedig hirdetési igazgatóként felelt a társaság napilapjainak, magazinjainak és online felületeinek értékesítéséért. Új feladatra mond igent.

A legbefolyásosabb nőket listázta a Forbes

2016. március 30.

A médiások önálló kategóriát kaptak, Vidus Gabriella, Blaskó Nikolett, D. Tóth Kriszta, Kökény-Szalai Vivien és Karas Monika is a legbefolyásosabbak közé került.

Ők a magyar média legbefolyásosabb női

Ők a magyar média legbefolyásosabb női

2015. április 01.
Több kategóriát is vizsgált a magazin, a média mellett a közélet, a kultúra és az üzleti élet legbefolyásosabb nőit is számba vették.
Átgondoltan fejlesztenek

Átgondoltan fejlesztenek

2015. március 10.
A Profession.hu megvásárlása komoly digitális ambíciókat sejtet a Ringier Axel Springer Magyarországnál. Dr. Király Mária, a cég operatív ügyvezető igazgatója a digitális irányokon túl 2015-ös várakozásairól is beszélt.

GVH-oké az Axel Springer-Ringier fúzióra

2014. július 23.

Így megkezdődhet az adásvételhez kapcsolódó jogi eljárás, és két-három hónap alatt lezárulhat az ügylet.