Mr. Magazine Budapesten

Mr. Magazine Budapesten

Csillag Zoltán 2016. május 12.
Tanulságos előadást tartott első magyarországi látogatásán, Budapesten a Mr. Magazine-ként ismert Samir Husni a nyomtatott média (közel)múltjáról és jövőjéről.

Konzultációt indít az NMHH az elektronikus hírközlési keretszabályozásról

2015. július 03.

A hatóság a sávszélesség ideális mértékéről, a felhőalapú alkalmazások adatvédelmi szabályozásáról, hálózatsemlegességről, a hírközlési szolgáltatók nemzetbiztonsági és közrendvédelmi célú adatgyűjtésének szükségességéről is várja az észrevételeket.

Az IVSZ az internetadó negatív hatásait ecseteli

2014. október 22.

A szakmai szervezet szerint az internetadó tovább mélyítheti a digitális szakadékot, több kisebb szolgáltatót ellehetetlenít és gátolja a korszerű szolgáltatások elterjedését.

Megint vett a Voda

2014. március 24.

A jelek szerint titokzatos vonzalom fűzi a brit társaságot a nagy focinemzetek vezető kábelszolgáltatóihoz. Most Spanyolországban vettek egyet.

Felvásárlással kísérletezik a Vice Media

2013. december 12.

Az új szerzeményre a szerkesztőségi tartalmak jobb kihasználásában és digitális alkalmazások fejlesztésében számítanak.

Így alakul a képernyők előtt töltött szabadidő

2013. szeptember 20.

A Magyar Ifjúság 2012 kutatás szerint újra egyre több időt töltenek a fiatalok televíziózással, de az internet súlya is közel azonos a médiafogyasztásukban.

Szintet lép a Philips

2012. május 09.

Okostévé-fronton lépeget a Philips. Most újabb eszközökkel kötik össze az amúgy is az átjárhatóság iskolapéldájának számító készüléket.