Debrecenből startol az Ariston Comfort Challenge

2018. szeptember 11.

Az Ariston Thermo Group tavaly decemberben tette közzé nemzetközi felhívását, amelyben jelentkezőket toborzott egy akkor még titkos célpontra.

Nem használhatnak vékony műanyag zacskót Brüsszel üzletei

2018. szeptember 03.

Érvénybe lépett szombaton az egyszer használatos, 50 mikronnál vékonyabb műanyag zacskókra vonatkozó tilalom Brüsszel és a brüsszeli régió üzleteiben - közölte a La Libre Belgique belga napilap.

A Tisza Hőseit díjazta a MAGYÜSZ

A Tisza Hőseit díjazta a MAGYÜSZ

2018. augusztus 21.
Hatodik alkalommal rendezték meg a Tiszai PET Kupát, amelynek célja ezúttal is Magyarország második leghosszabb folyójának megtisztítása volt. A nemzetközi ismertségnek örvendő természetvédelmi akción minden eddiginél több, összesen 21 hulladékból és PET-palackokból épült hajó, kenu és közel 40 önkéntes takarította a Tisza vizét és ártereit mintegy 70 folyamkilométeren keresztül.

Egyre zöldebb a SPAR

2018. augusztus 06.

Tavaly a hulladékkibocsátási mennyiségének 404%-át gyűjtötte vissza és gondoskodott az anyagában történő felhasználásáról.

Új technológia inspirálja az óceánjárókat

2018. augusztus 03.

Az utóbbi időben egyre hangsúlyosabbá vált a hajózás környezetbaráttá tételének igénye.

Zöldül a Coca-Cola?

2018. július 26.

A Coca-Cola Magyarország 20 százalékkal csökkenti a műanyag palackjai súlyát és 40 százalékra növeli azok újrahasznosított alapanyagtartalmát 2020-ra - közölte a társaság az MTI-vel.

A CO₂-csökkentés mellé állt a Toyota

2018. június 19.

Közös projektbe kezd Japánban a Seven-Eleven kiskereskedelmi lánccal, amely bemutatja, hogyan valósítható meg a CO₂-csökkentés és az energiatakarékosság a kiskereskedelmi egységek üzemeltetésében és a házhoz szállításban.

Ünnepelj a Viasat Nature-rel!

2018. június 06.

Tudtad-e, hogy minden második levegővételünk az óceánok növényvilágának köszönhető?

Újra bezöldül az internet a környezetvédelemért

2018. május 28.

Újabb hírességek csatlakoztak az Italos Karton Egyesülés zöldpólós kezdeményezéséhez.

Szövetség jött létre a zöldebb vendéglátásért

2018. május 07.

No Plastic Fantastic néven hozott létre szövetséget a Street Food Egyesület, a Zöld Övezet Társulás és Doremi.Today, hogy minden vendéglátóegységet és rendezvényt műanyagmentessé tegyen Magyarországon.

Szólj hozzá a kormányok éghajlatvédelmi terveihez!

2019. január 31.

Tizenegy európai civil szervezet, számos helyi önkormányzat és kutató indít ma el egy PlanUp nevű projektet, amely az uniós országok kormányait segíti az éghajlatváltozás elleni küzdelemben.