Index: Elutasította a főügyészség az ellenzéki politikusok feljelentéseit

2019. január 21.

A Központi Nyomozó Főügyészség közleményben jelentette be, hogy az MTVA-székháznál december 16–17-én történt események miatt érkezett ellenzéki feljelentéseket megvizsgálták, de elutasítják.

A magyar kultúra napja a közmédiában

2019. január 21.

Kedden, január 22-én a magyar kultúra körül forog minden a közmédiában. 1989 óta minden évben ezen a napon ünnepeljük a magyar kultúra napját a Himnusz születésére emlékezve.

Szombaton újabb tíz produkciót láthatnak a nézők A Dal 2019 színpadán

2019. január 21.

A három válogatóból összesen tizennyolc dal jut tovább a két elődöntőbe, az innen továbbjutó nyolc versenyző pedig már a döntőben mérettetheti meg magát, február 23-án.

Ők lépnek színpadra A Dal első válogatójában

2019. január 14.

Tíz produkciót láthatnak a nézők január 19-én 19.30-tól A Dal 2019 első élő válogató adásában.

Így gyártják a propagandát a közmédiában

2019. január 14.

444.hu: ″Ilyen leplezetlenül legalábbis eddig nem láthattuk működni az állami propagandát.″

Otthon Hollywoodban

Otthon Hollywoodban

2019. január 07.
Magyarország nem foglal el jelentős helyet a nemzetközi filmes térképen, Návai Anikó mégis fontosnak tartja, hogy a filmvilág alkotóinak, világhírű sztárjainak világát közelebb hozza a magyar nézőkhöz. De hogy került egy magyar újságíró hollywoodi tűzközelbe, és miért nem zavarja a hazai sajtóban megjelent negatív kritika?

Rádiós és televíziós újdonságokkal indítja az évet a közmédia

2019. január 04.

Gasztroműsor, divat, dizájn, régizene, családi történetek és zenei praktikák egyaránt megtalálhatók a közmédia új, januárban induló rádiós és televíziós műsoraiban.

Az MTVA székházánál zajlanak a tüntetések

2018. december 17.

Ellenzéki politikus az igazolványuk felmutatásával jutottak be az épületbe, ahol egy öt pontból álló követeléslistát akartak beolvastatni.

Egész napos műsorfolyammal készül a közmédia december 16-án

2018. december 14.

A Jónak lenni jó! jótékonysági kampány keretein belül az összegyűjtött adományt az 1-es típusú cukorbeteg gyermekek és fiatalok táboroztatására fordítják a szervezők.

Második abszolút győztesét avatja a Honfoglaló

2018. december 10.

Ma este kiderül, hogy ki lesz a Honfoglaló második abszolút győztese. A II. Szuperbajnokság döntőjének nyertese összesen 30 millió forintot vihet haza.

A közmédia létrehozta a Közmédia Választási Irodát

2019. március 5.

Azt ellenőrzi, hogy a közmédia médiatartalom-szolgáltatásai az európai parlamenti választás és a kampány ideje alatt is megfeleljenek a Közszolgálati Kódex előírásainak és a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek.

A kommunizmus áldozataira emlékezik a közmédia

2019. február 25.

Február 25-én tartják a kommunizmus áldozatainak emléknapját. Ezen a napon a közmédia csatornái beszélgetésekkel, bejátszásokkal, filmekkel emlékeznek meg a kommunista diktatúrák áldozatairól.